Skocz do zawartości
IGNORED

T-shirty z logo forum - zamówienia

Kubeł

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ od piątku jestem słomianym wdowcem z dzieckiem na stanie, niestety nie wyrobiłem się z wysyłką. Przepraszam wszystkich zainteresowanych i obiecuję dzisiaj wszystko wysłać. Koszulki do odbioru osobistego przyniosę na najbliższe spotkanie na Jaworowej (chyba, że ktoś chce wcześniej podjechać).

Kubeł>

Napisz czy Ci się udało, ewentualnie może mogę prosić cię o priorytet bo jak nie dojdą do czwartku to nici z koszulek na wakacjach:-((((( A już wypatrywałem listonosza;-)))

Walery, dzisiaj już musi się udać. Wciągnąłem w to wszystko matkę (aby na ten czas kiedy będę nadawać paczki została z Krzysiem). Mogę wysłać twoją paczkę priorytetem.

Rewelacyjne - trzeba tylko pamiętać o prasowaniu na lewą stronę i jak dodaje moja lepsza połowa, ze względu na sposób nadruku lepiej prac w rąsiach, albo na jakimś soft programie.

zaraz będzie granatowa :)

[obrazekLUKASZ-132148_1.jpg] [obrazekLUKASZ-132148_2.jpg] [obrazekLUKASZ-132148_3.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-118-100004712 1170257070_thumb.jpg

post-118-100004713 1170257069_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

nie miałem czasu uprasować :)

[obrazekLUKASZ-132155_1.jpg] [obrazekLUKASZ-132155_2.jpg] [obrazekLUKASZ-132155_3.jpg]

Ukryta Zawartość

post-118-100004709 1170257075_thumb.jpg

post-118-100004710 1170257074_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

i ostatnia

[obrazekLUKASZ-132156_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cieszę się, że pierwsze przesyłki juz dotarły. Zdjęcia niestety nie dają pełnego pojęcia o jakości koszulek. Trzeba je dotknąc i zobaczyć na własne oczy. Mam nadzieję, że będą nam służyc długo i szczęśliwie (a w razie czego można będzie zrobić dodruk :-D).

Acha, Zegarmistrz już to napisał, ale jeszcze raz powtórzę: to jest nadruk w technice flock, dlatego należy prasować na lewą stronę. Nadruk jest ponoć nie do zjechania w praniu. Zalecenia co do prania i prasowania są na wewnętrznej wszywce z boku koszulki.

Dzisiaj raniutko dotarła do mnie śliczna,czarniutka z pięknym nadrukiem moja urodziwa koszulka z wyjądkowo treściwym,wzbudzającym zachwyt ludu (a jak) nadrukiem i jestem niezmiernie szczęśliwy!:)

Ogólnie jest super i prezentuje się DUŻO lepiej niż na zdjęciu!! Dzięki!!:)

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Walery, do ciebie miała pójść priorytetem, tak powiedziałem pani na poczcie. Mam nadzieję, że tak zrobiła. W każdym razie i tak najpóźniej do jutra wszystkie koszulki powinny dotrzeć. Co do literki "o" - ona jest, tylko w kolorze (czerwonym). Taki był ogólnie zaakceptowany wzór, więc tak zostało zrobione.

Kubeł > wielkie dzięki - na pewno dojdzie. Co do "o" to cóż - dopiero pierwszy łyk kawy - zaczynam od forum ;-) - myślałem że czerwone to @ ale przecież to nie konto tylko adres - sorki za zamieszanie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.