Skocz do zawartości
IGNORED

T-shirty z logo forum - zamówienia

Kubeł

Rekomendowane odpowiedzi

He, nie ma dokładnych rozmiarów - zamawiamy kota w worku.

Dlatego czarne: 1 szt., rozmiar XL, oraz - dla żony - 1 szt., rozmiar M.

* * *

Marzenia: ta XL w serek, rękaw do łokcia. Bez niebieskiego napisu (i tak ma być niedługo inna nazwa strony - > Lukar o tym wspominał wyżej).

Ta o rozmiarze M, jak wyżej lecz rękaw króciutki (ten najkrótszy z możliwych, wyżej zaproponowanych)

Mały napis może być na ramieniu i na piersi lub tylko na ramieniu. (Grunt, żeby tego niebieskiego nie było.)

Pozdr.

PS. Jak nie będzie rozmiaru M to na inny moja nie reflektuje.

He, nie ma dokładnych rozmiarów - zamawiamy kota w worku.

Dlatego czarne: 1 szt., rozmiar XL, oraz - dla żony - 1 szt., rozmiar M.

* * *

Marzenia: ta XL w serek, rękaw do łokcia. Bez niebieskiego napisu (i tak ma być niedługo inna nazwa strony - > Lukar o tym wspominał wyżej).

Ta o rozmiarze M, jak wyżej lecz rękaw króciutki (ten najkrótszy z możliwych, wyżej zaproponowanych)

Mały napis może być na ramieniu i na piersi lub tylko na ramieniu. (Grunt, żeby tego niebieskiego nie było.)

Pozdr.

PS. Jak nie będzie rozmiaru M to na inny moja nie reflektuje.

no to teraz napiszę bo przypadkkiem wcisnałem nie te klwisze...

a wiec - czaem na mnie XL po prostu wisi, chociaz raczej się skłonie do XL

ale mam też dużo L i bym wolał znać dokłądniejsze wymiary. myślę zresztą że nie ja jeden.

Zresza Kubeł pisał że poda wymiary ;)

Byłem troche nieobecny i dużo widzę mnie ominęło

potwierdzam zamówienie - 2x rozmiar L, jedna czarna jedna biała.

Myśle byłoby lepiej gdyby Kubeł zamieścił format zamówienia w excelu z trzema rubrykami czy cos w tym rodzaju i każdy by mu wysłał. takie wpisywanie w wątku wprowadza pewien powiedziałbym delikatnie chaos

Cześć:) Ale dawno nie zaglądałem na forum!

Sezon zimowy właśnie zamknąłem, sprzęt i ubrania narciarskie już spakowane, więc można myśleć o wiosenno-letnim stroju.

Chętnie kupię: 2 koszulki XL (czarną i białą) oraz 1 koszulkę rozmiar M (czarną).

Papamek

Czesc sportowcu:)

Wlasnie wzialem sie za moja prace mgr (groza zaplacenia warunku za brak wpisu mnie ponaglila jak nic wczesniej), ale jeszcze przed Swietami napisze cosik.

Pozdrawiam, przepraszam za off-topic.

Udało mi się wynegocjować wykonanie mniejszej niż 100 szt. ilości. Informuję zatem wszystkich zainteresowanych, że zamówienia będą przyjmowane do piątku (9-tego kwietnia włącznie). . Po tym czasie opublikuję pełną listę zamówień, aby każdy mógł sprawdzić poprawność złożonego przez siebie zlecenia i zaczynamy operację. Wyobrażam sobie to tak: na wskazane konto dokonujecie przelewu i gdy wszystkie pieniądze dotrą, zasuwam z nimi zapłacić za robotę. W ten sposób chcę unikńąć ryzyka zamawiania koszulek za które nie będzie zapłaty.

->Kubeł

wiem że jestem wstrętny i nudny, ale masz może przybliżone ich wymiary???

jakby co to daj znać na priva.

XL czy L? XL czy L? XL czy L???.............. :)

Pogubiłem się trochę w tym wątku. Gdzie jest opisana ostateczna wersja koszulki? Czy można zrezygnować z któregoś elementu? To chyba nie problem czegoś nie dorobić/przesłonić część matrycy/nie odbić jednego koloru/...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.