Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz + CD do 1500zl

bootch

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Pracuje w szkole i dostalem zadanie zakupu wzmacniacza + CD.

Przeznaczenie: odsluch nagran na maturach jezykowych i muzycznych, dyktanda muzyczne, audycje. Muzyka klasyczna/instrumentalna.

Poniewaz sprzetu w sklepach jest bez liku, nie potrafie wybrac.

Bardzo prosze o rade jaki najlepszy sprzet moge zakupic. Budzet to nieprzekraczalne 1500zl.

Sprzet musi byc nowy. Ma sluzyc jako zastepstwo dla starego wysluzonego i spalonego zestawu Pioneera.

Jezeli nic rozsadnego nie jest osiagalne w tym przedziale cenowym, pomozcie i wskazcie cos najbardziej oplacalnego spelniajacego w/w wymagania.

Cenie Wasza fachowosc!

https://www.audiostereo.pl/topic/75397-wzmacniacz-cd-do-1500zl/

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

pozdro

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak nowy to Yamaha będzie spoko dodatkowo DVD i głośniki

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

?

Te pioneery do złom :-)

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Dzieki za odpowiedzi.

pawlik7294: Jest to zakup w budzetowce. Sprzet musi byc nowy.

byca: Nie dodalem, ze sprzet uzywany jest takze w sali gimnastycznej i musi byc w stanie ja naglosnic. Moja wina, moze polecisz cos innego?

HUMANIT: Wyglada ciekawie, jakie kolumny polecisz? Da rade naglośnić sale gimnastyczna? (jest raczej mala)

czolgista778: Jesli krytyka to tylko kreatyna: powod i sprzet, ktory pozbawiony jest podanej wady. Dzieki za starania.

Witam!

Rozumiem, że chodzi o to, że musi być faktura. też kupowałem kilka razy sprzęt dla szkoły, zawsze był używany, ale ze sklepu (komisu) który wystawiał fakturę i księgowa nie miała żadnych obiekcji. a różnica nowe, czy używane w tym budżecie jest wielka. pozdrawiam i radzę podpytać w księgowości. może coś z tego będzie..

Witam!

Rozumiem, że chodzi o to, że musi być faktura. też kupowałem kilka razy sprzęt dla szkoły, zawsze był używany, ale ze sklepu (komisu) który wystawiał fakturę i księgowa nie miała żadnych obiekcji. a różnica nowe, czy używane w tym budżecie jest wielka. pozdrawiam i radzę podpytać w księgowości. może coś z tego będzie..

Niestety nie chodzi o sama fakture. Chodzi o gwarancje i stosunek do rzeczy uzywanych osoby zamawiajacej - kierownik gosp.

Podkreslam, ze sprzet nie ma byc audiofilski, ma po prostu grac przyzwoicie.

Jezeli nie jest to osiagalne w takim budzecie to prosze o wskazanie przyzwoitego zestawu w minimalnej cenie. Przedstawie rozwiazanie komu trzeba moze cos z tego bedzie.

faktycznie w temacie jest nowy

1500zł na nowy sprzęt o bracie to masz zgryz

coś za nieco więcej

Ukryta Zawartość

na CD nie starczyło

pozdro

Ukryta Zawartość

czolgista778: Jesli krytyka to tylko kreatyna: powod i sprzet, ktory pozbawiony jest podanej wady. Dzieki za starania.

Są bardzo słabe, mają płaski i nieciekawy dźwięk. Mógłbyś trochę sprecyzować gdzie to ma grać? Tzn, klasa, sala gimnastyczna? Bo jeśli coś pokroju sali to trzeba szukać coś w stylu tego co podał pawlik.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Są bardzo słabe, mają płaski i nieciekawy dźwięk. Mógłbyś trochę sprecyzować gdzie to ma grać? Tzn, klasa, sala gimnastyczna? Bo jeśli coś pokroju sali to trzeba szukać coś w stylu tego co podał pawlik.

1) male sale lekcyjne: matury

2) aula: audycje (pomieszczenie ok 8m x 17m)

3) mini sala gimnastyczna ok 12m x 25m za to wyzsza niz aula

Propozycja Pawlika jest bardzo ciekawa. Do naglosnienia np dyskoteki gimnazjalistow wiedzialbym, ze sie sprawdzi, boje sie tylko o ta mature ;-)

Jezeli moje zmartwienia sa bezpodstawne, to piszcie.

Dzieki za pomoc i przepraszam za wolne odpowiedzi.

Temat nadal zyje, pomocy! :)

Wejdź na stronę Polpak, albo zadzwoń do nich - namiary w internecie. Kiedy ostatnio byłem w ich salonie w Regułach pod Warszawą mieli cały taki sprzęt "na salę gimnastyczną" (chyba Kody), łącznie z kolumnami. Są dystrybutorem wielu firm, ale przede wszystkim chińszczyzny z wyższej półki (Xindak, Koda) więc ceny mnie zdziwiły, na pewno będzie najtaniej. Ale co konkretnie - nie pamiętam, bo to akurat mnie zupełnie nie interesowało. Ale za te pieniądze - to chyba tylko tam. Na pewno są na allegro i sprzedają przez internet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.