Skocz do zawartości
IGNORED

Clone ACCPHASE E-550

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę ,że nie ma dyskusji nad E-550.To w takim raziem mam pytanie czy z uruchomionych końcówek ktoś wykonał pomiary.Mam Teka 60MHZ i genarator sygnały z AVT .Chciałbym wykonać pomiary i proszę o pomoc .Pozdrawiam

Na sprzedaż elementy do E-550.

Brakuje kondensatorów , tranzystorów i niektórych rezystorów.

Do kompletu dodaje materiały pomocne w budowie.

Cena 400PLN.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Na sprzedaż elementy do E-550.

Brakuje kondensatorów , tranzystorów i niektórych rezystorów.

Do kompletu dodaje materiały pomocne w budowie.

Cena 400PLN.

Sprzedane

I really need the p5000 and c2410. Instead, all I have now are m6000, m8000, p7100, e550, c2810, ps1210,a65,dp67 :((. Who can help me with that , in pvt?

Nie wiem dlaczego koles doczepil sie do mnie. Na priv mnie meczyl o serwisówki do tego wzmacniacza:

Hi, Are you interested to make change with some manuals? I need E350, E450,E408. Instead , I have for you another 19 manuals. Good luck ! Tudor Gabriel

Yes.I understand. Unfortunatelly, I have only 19, but , don`t worry when I will have 25 I will say the same thing, I have not any manuals:)) Because if I have it all, there is no point to give any of them , isn`t it? Regards,

El sueño de la razón produce monstruos.

My collection is complete now, I just bought the last items.

I have all , no problem with that.

But you now what,tomq88 and mar_70 , all I have will be just for me.

You both like to do that , so I will do the same.

This is my last post on this forum , and i can `t say it was a pleasure to be here.

Good luck , and see you in China , I`m going right now to see what is about, maybe I can sell something:)))

I don`t know about you , but I have chinese friends , and they are very good engineers, even better than me.

Here , where I am ,you can see chinese people all over:)))is that a problem for you?

Doprowadziło to do tego że za chwilę grono chińskich podróbkarzy będzie sprzedawało kity accuphase , jak avt - sprzedaje swoje . Będzie masówka podrób .

A do tego to wszystko dąży .

A ten dinupatriciu kupił tylko dwa pdfy - resztę dostał w prezencie , - wystarczy tylko przeprowadzić odpowiednią wymianę .

sami sie z nimi wymieniliśmy c2810 na c2410 m-6000 na p-5000 .

Jak już miał cztery to tylko wystarczy znależć kogoś z forum kto dostał jakąś w prezencie - przeprowadzić wymianę i już się ma 5 dok - proste .

Wiem dokładnie co kto kupił jak zbieraliśmy dok z Tomkiem i to uzgadnialiśmy , Kto na to wyłożył .Jak ktos dostanie za darmo to się fajnie rozdaje - prawda . \

Zgromadzenie tego co niektórzy posiadają wyszło by parę dobrych tysiaków - jakby kupowała jedna osoba - a widzę że szastanie tym wszystkim idzie na dobre .

Spokojnie, ja od Was nic nie dostałem chłopaki, ale za to 2 kupiłem samemu i za te dwie dostałem kilka od Dinu. Nie róbcie jaj, bo żal. Chinole, jak chcą to sobie mogą kupić. Taka wymiana to najlepsza rzecz, i tak powinno być wszystko kupowane od początku, a nie tajemnice i inne pierdolenie.

A co to Chinole są jacyś gorsi czy co? Jest ich po prostu ze 40x tyle co Polaków. Poza tym oni oficjalnie robią te swoje podróbki, i wiesz, że kupujesz podróbkę (nie dostajesz wtedy prestiżu, i innej wartości dodanej która masz z oryginalnym produktem). Poczytaj sobie o włoskiej mafii a konkretnie o Camorze, to zobaczysz kto zasypuje europę podróbkami - no może nie sprzętu audio ale wielu innych rzeczy. Jakby Polaków było ponad miliard to by dopiero były jaja... Poza tym użytkownik Dinupatriciu nie jest Chińczykiem więc o czym ta gadka?

System gra dobrze, albo nie....

No ja też. Jakby nie robić z tego ściemy, to by wszyscy mogli kupić wszystkie i zapłacić tak jakby za jedną sztukę, a później się wymienić. Ale lepiej było nie podawać źródła i kupić sobie kilkanaście niewiadomo po co. No cóż stało się, niech to będzie lepiej na przyszłość nauczka, że w grupie wychodzi taniej...

Własnie tak to zostało zrobione w gronie kilku zaufanych ludków po zrzutce . A ponadto niektóre dok już były wcześniej niż gość to zaczał sprzedawać . I został uzbierany niezły pakiet materiałów który ma pewna wartość i nie należy go trwonić . Jeżeli ktoś chce niech sobie kupi tyle na ile go stać - jego wola .

A gościa szybciej czy póżniej zbanują na dobre .

A do chinczyków mam pewien uraz i tego nic nie zmieni . Na każdym kroku należy uważać na ten ich szmelc , który jest wszędzie .

hey jaskiniowiec , how can you lie on main page, anyone can check and see how big liar are you.

Yes , I haven`t bought all my manuals , I have 15 from the others , indeed, but were is the problem?It was a change.

What I bought myself, was 5 manuals, and not 2, how you say .I can anytime to buy all 30 manuals, but, in this case, how can I give you even one, because I can not sell something like this .So in the end, if anyone will make as you say, you will have only what you bought yourself, and not all. Where is the point , the catch , of that , caveman ?

Good luck and buy yourself all you want .

No widzisz, i kilku innych zaufanych lub nie zrobiło to samo. Gdzie tutaj różnica. "Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy" - ebay jest publiczny. To co chciałem to kupiłem lub dostałem. Co dużej ilości chińskiego szmelcu to też mnie wkurza... ale co... to amerykanie i europejczycy przenieśli do Azji technologię jednocześnie pozwalając na jej kradzież i podrabianie (może nie pozwalając ale dopuszczając do tego. Poza tym ma jeden plus. Jest tani. A poza tym nie wszystko to szmelc... np. Xindak robi całkiem ładnie grające i solidnie wyglądające zabawki.

Ladies and gentlemen, meine damen und herren, Panie i Panowie - Merry Christmas i Wesołych Świąt! :)

Edytowane przez barmanekm

Nie ma sie co rozczulać zbiórka na te dokumentacje już była każdy wyłożył na to od 270 - 400 zł - i te osoby mają prawo do tych materiałów . Nie ma prawie już co kupować . Została stworzona piękna kolekcja z kilkoma znajomymi - i osoby te naprawdę nie mają się za co wymieniać i po co , bardziej bym powiedział dla fascynatów , a nie na handel .

Z drugiej strony istnieje grono osób które chciały by się do tego dobrać - do całości , najlepiej za darmo - takich pasożytów .

Część sobie nawet wydrukowałem .

Wesołych swiat

Spokojnie, ja od Was nic nie dostałem chłopaki, ale za to 2 kupiłem samemu i za te dwie dostałem kilka od Dinu. Nie róbcie jaj, bo żal. Chinole, jak chcą to sobie mogą kupić. Taka wymiana to najlepsza rzecz, i tak powinno być wszystko kupowane od początku, a nie tajemnice i inne pierdolenie.

Pisz, proszę w takich sprawach o czym naprawdę wiesz, a ci się wydaje.

Chinole nie moga sobie kupić, to nie maja takiej możliwości, nie weim co jest przyczyną, ale sami tak mi pisali, mało tego ołgszali się potem za kasę, prosili, myśląc ze coś wskurają.

Wiem pewnie dlaczego tak napisałeś. :-)

Taka oficjalna wymiana to najgorsza rzecz.

Nie powinno, tak byc miedzy innymi, dlatego ze wielu ludzi tak myśli podobnie, a są po prostu nie uczciwi (nie tylko pije tu do polaków).

Chinole sa paskudi, nie znasz systuacji, co zrobili z naszymi plytkami a forum od accu ?

Pociągłem ten tema, to jeszcze odpisal mi ze to oni zrobili, i nic im nie da sie udowodnic. To dopiero podlość i tupet.

Wiem jak jest naprawde.

Mialem tego nie pisac ale ogolnie to tyle, ze nie chciałem dac ani sprzedac im mojej koncepcji i opracowania PCB pod robionego DACa na wzor z DP-67 i jeszcze ulepszonej wersji. Nie poweim jakie juz wymyslali podejsca, mało wazne.

Ale skonczylo sie na powaznym szantazu. :-) Ale co sie usmialem, to sie usmialem. Żal mi ich i ich "metod" na biznes.

A tak poza tym to wszystkim Pogodnych i Wesołych Świąt !

Miejmy pasje, by oswobodzić drzemiący w nas entuzjazm wiodący nas do realizacji własnych celów...

Robertus masz rację . Takie są śmieszne realia . Niestety chinole wolą kupić albo ukraść , nawet głupi projekt pcb - a jak im to nie wychodzi to człowieka zwyzywają .

Robertus spoko - ale co jak co to serwisówki sobie kupić mogą, nie piszę o opracowaniach PCB. Chyba, że koleżka nie chce sprzedawać do Chin, ale na to są sposoby. Jeżeli faktycznie nie potrafią kupić tego na e-bayu, to lepiej niech się nawet za PCB nie zabierają. Wiadomo dla czego... :). Pozdrawiam.

PS.

Nie zabieram, głosu w temacie jak nie mam o nim pojęcia. Wierz mi.

Widzicie Panowie jak AS uzależnia :)

Dopiero kupuję części i nie wiem czy 0,22R i 22R 5W mogą być takie ceramiczne drutowe:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) -> Rezystory -> 17.Rezystory ceramiczne drutowe(pionowe) ?

A jeśli nie, to gdzie kupić np. MPC71?

Ukryta Zawartość

Dopiero kupuję części i nie wiem czy 0,22R i 22R 5W mogą być takie ceramiczne drutowe:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) -> Rezystory -> 17.Rezystory ceramiczne drutowe(pionowe) ?

A jeśli nie, to gdzie kupić np. MPC71?

Rezystory w źródłach tranzystorów są 2W czyli MPC70

W linku MPC71

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Rezystory w źródłach tranzystorów są 2W czyli MPC70

W linku MPC71

Ukryta Zawartość

Bardzo dziękuję. Ale te MPC to też drutowe, to nie mogą być te z rezystory.net, bo już tam kupuję wszystkie inne i zbieram zamówienie? Czy

R57 R58 R59 R60 R61 R62

R1 R2 R3 R4 R19 R20 R21 R22

muszą być bezindukcyjne i czy MPC są mniej indukcyjne od tych z rezystory.net?

Ukryta Zawartość

Bardzo dziękuję. Ale te MPC to też drutowe, to nie mogą być te z rezystory.net, bo już tam kupuję wszystkie inne i zbieram zamówienie? Czy

R57 R58 R59 R60 R61 R62

R1 R2 R3 R4 R19 R20 R21 R22

muszą być bezindukcyjne i czy MPC są mniej indukcyjne od tych z rezystory.net?

Te MPC nadają sie jak najbardziej a te

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to są rezystory bezpiecznikowe i one nie mogą siedzieć w żródłach MOS-FETów aczkolwiek siedzą w innym miejscu.

P.S

Te MPC są bezindukcyjne

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez dimmu7
  • Pokaż nowe odpowiedzi