Skocz do zawartości
IGNORED

budżetowy amplituner stereo + kolumny

peter221

Rekomendowane odpowiedzi

do wydania - max 2500

do nagłośnienia pomieszczenie 14m kw

do czysto amatorskiego użytku domowego(film z pc, mp3 z pc, radio).

Mam świadomośc, że za te pieniądze nic konkretnego nie kupię, proszę o poradzenie mi czegoś w miarę znośnego :-)

dzięki i wszystkiego dobrego na Nowy Rok

• Redaktorzy

Jeśli jesteś się w stanie pogodzić z ideą All-in-one to do takiej kubatury i przy takim budżecie polecę Aktimate Maxi. Poaudioshowowa parka była swojego czasu w ogłoszeniach.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Jeśli jesteś się w stanie pogodzić z ideą All-in-one to do takiej kubatury i przy takim budżecie polecę Aktimate Maxi. Poaudioshowowa parka była swojego czasu w ogłoszeniach.

myślałem raczej o standardowym rozwiązaniu. oddzielny amplituner. oddzielne kolumny

Generalnie ja skusiłem się 3 lata temu na zestaw Yamaha 797 + JBL E60 . Wówczas zmieściłem się w 2800, lecz dziś ampli kupisz taniej - lecz kolumn nmowych nie ma.

Ja jestem zadowolony.

Ten amplituner jest naprawdę genialny i dorównuje jak nie przywyższa wzmaki w swojej cenie- ale to moje zdanie. Kilka słuchałem i tak kupiłem

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W sklepach internetowych masz taki (m.in.) wybór:

AMPLITUNERY STEREO

- Yamaha RX-797 (1203 PLN);

- Marantz SR-5023 (1499 PLN);

- Denon DRA-500AE (1338 PLN);

- Harman Kardon HK-3390 (1399)

MOMITORY

- Monitor Audio BX2 (1250 PLN)

- Paradigm Atom (1040 PLN)

Mam ten ampli z E60 i filmy idą rewelacyjnie. Jest wykop jak potrzeba, założenie że zciągam maskownice- bo jak nie to niemal same spadają .

Wg . mnie zestaw gra ładnie. Yamaszka fajnie wkomponowała się z jbl. Ale to moje zdanie, słuchałem kilku wzmaków i KD przed kupnem i tak wyszło że wybór padł na yamszke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.