Skocz do zawartości
IGNORED

Wybór laptopa

terror twins

Rekomendowane odpowiedzi

ma prawo chodzić bo ma niskie rozdzielczości, tyle policzy przeciętna karta (~600 zł jak dla pc).

kolega też zachwalała chociaż szybko mu się znudziła, sam nie miałem okazji testować. Osobiście czekam na jakąś strategię ale ten gatunek chyba umarł.

jak się nie dowali FSAA to ma prawo chodzić, ale to nie jest na max :) u Ciebie podejrzewam że w niektórych grach jak dasz bardzo wysoko to też drastycznie fpsy lecą, bardziej zaawansowane shader'y też robią swoje (a jak pięknie ciągną z gniazdka).

Po za tym chciałbym zobaczyć wydajność tego sprzętu na DX11, obawiam się że taki 660 może sobie tutaj tylko pomarzyć o "medium"

@mikson - testowałeś może jakąś grę z dobrą tessellatcją ? albo chociaż unigine heaven ?

np na jesieni odpaliłem farcry3 wszystko na maksa powłączane na rozdzielczości FullHD framesy nie spadały często poniżej 50 najczęściej okolice ponad 60 klatek, a ta gra potrafi przydusić i najnowsze GPU

borderalnds 2 może się znudzić jak grasz samemu, w teamie jest to dopiero otwarcie możliwości gry, czyli rozwoje postaci i wzajemne wspomaganie się umiejętnościami dotego odpowiednio dobrane bronie których jest nieskończona ilość tworzona przez generator, ostatnio tylko w to gram nie szukam innych pozycji :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

testowałem 3dmarka11 wyszło mi prawie 12tys punktów na najnowszych storownikach ati dla AMD Radeon HD 7970M Crossfire, oczywiście jest to tylko test,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Focal + Naim

Gość cycus12

(Konto usunięte)

nie ma zadnego bledu

masz 2 rodzaje matrycy,hd i full hd,te matryce sa 16:9,troche szersze niz normalne 4:3 w laptopach,dlatego takie a nie inne rozdzielczosci

ja widziałem "15,6" (1920 × 1080), powłoka błyszcząca".

e tam jak chodzi jest fun to nie ma co szukać dziury w całym.

roznice na tych matrycach 1920x1080 i 1366x768 sa minimalne zwlaszcza na malym ekranie 15,6 ,nie wiem czy bys je odroznil jakybs mial dwa obok siebie,moze jakbys patrzyl z 10 cm,co innego na duzym ekranie,wtedy juz widac niewielka poprawe,takze nie ma co sie podniecac tym full hd,a wydajnosc karty przy mniejszej rozdzielczosci znacznie rosnie a to widac od razu,dlatego czesto gamingowe laptopy maja mniejsza rozdzielczosc 1366x768

co do uzywanych laptopow latwo sie na mine wpierdzielic,najczesciej sa sprzedawane bo maja jakies wady albo usterki i po piatej naprawie wlasciciel takiego sprzetu ma dosc i pozbywa sie go dla swietego spokoju,

bordelands 2 w coop fajna gierka mozna grac i grac :)

Gość cycus12

(Konto usunięte)

co do uzywanych laptopow latwo sie na mine wpierdzielic,najczesciej sa sprzedawane bo maja jakies wady albo usterki i po piatej naprawie wlasciciel takiego sprzetu ma dosc i pozbywa sie go dla swietego spokoju,

dokładnie

roznice na tych matrycach 1920x1080 i 1366x768 sa minimalne zwlaszcza na malym ekranie 15,6

mi bardziej chodziło o to ile grafika ma do policzenia :) 1920x1080 na małej matrycy to trochę przerost formy nad treścią, oczy wypadają.
  • 3 miesiące później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.