Skocz do zawartości
IGNORED

Yuri Honing Trio- gdzie kupić w Polsce ?

maka

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam tej płyty

The Yuri Honing Trio "Star Tracks" - Jazz in Motion 9920102 1996r.

Yuri Honing - tenor saxophone

Tony Overwater - bass

Joost Lijbaart - drums

Może ktoś spotkał tę płytkę w Polsce.

Fragment jednego utworu przesłał nam Xajas na swojej

płycie testowej. Szukałem troche po sieci i na polskich

stronach pojawia sie tylko recenzja na stronie Diapazon

no i oczywiście na stronie Lukara.

Zaznaczam chodzi mi o zakup w kraju.

Pozdr.

[obrazekLUKASZ-110087_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• 2 lata później...

maka - Z ogromną przyjemnością odświeżam ten dawno zapomniany wątek :)

Od pewnego czasu jestem szczęśliwym "posiadaczem" płyty którą kiedyś chciałeś kupić, "TRIO" jest fantastyczne, cała płyta jest fantastyczna, nie wspomnę już o dzwięku z tej płyty !

Może dawno już ją masz, może dawno już zapomniałeś o niej (w co wątpię, słuchając nawet jej fragmentów), ale szukając ostatnio na Allegro dobrych płyt natknąłem się na ??? :)))

Ukryta Zawartość

Cena jest bardzo rozsądna, ja kiedyś zapłaciłem dużo więcej za ten tytuł.

Ukryta Zawartość

Może interesują go również inne tytuły,tu jest większość płytoteki tego artysty.

Średnia cena z wysyłką ok. 80 złoty ,co zresztą za różnica czy sklep w Polsce czy też w Eurolandzie ?

W czasach interenetu ???????????

Dzięki za wszystkie podpowiedzi. Także ją kupiłem, będąc w Londynie. Niezła, a dźwięk powalający.

Przy okazji jak płacicie za zakupy w zagranicznych sklepach internetowych. Podając numery i okres ważności karty np. Visa na której macie limit 20 000 PLN?!! Ja, jak narazie nie rozwiązałem sobie problemu zakupów w sklepach w których można płacić tylko kartą, a nie np. za zaliczeniem pocztowym lub przelewem.

Pozdr.

maka, 29 Paź 2006, 11:35

>Przy okazji jak płacicie za zakupy w zagranicznych sklepach internetowych. Podając numery i okres

>ważności karty np. Visa na której macie limit 20 000 PLN?!! Ja, jak narazie nie rozwiązałem sobie

>problemu zakupów w sklepach w których można płacić tylko kartą, a nie np. za zaliczeniem pocztowym

>lub przelewem.

Jeżeli witryna jest sprawdzona, sklep działa od lat, a połączenia w pełni szyfrowane to tak właśnie robię. Szansa przechwycenia i wykorzystania danych z takiej transmisji lub z bazy danych sprzedawcy czy też elektronicznego pośrednika bynajmniej nie jest większa niż w przypadku transakcji kartą w realu, a prawdopodobieństwo uwzględnienia ewentualnej reklamacji przez Twój bank wbrew pozorom duże - bankowi w tym przypadku dość mocno zależy na utrzymaniu klienta, nienagłaśnianiu sprawy i zachowaniu reputacji. Mam za sobą pewnie blisko setkę operacji kartą przez sieć i jeszcze się - odpukać - nie naciąłem. Co więcej - nie znam nawet osobiście nikogo, kto - oczywiście przestrzegając elementarnych zasad ostrożności! - miałby złe doświadczenia z takimi zakupami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.