Skocz do zawartości
IGNORED

Coś w stylu Yello Touch ....

Ravel75

Rekomendowane odpowiedzi

Porozmawiam jeszcze na ten temat. Nawet jeżeli to taka sama płyta, pozostaje jeszcze kastracja graficzna. Nie ma przyjemności obcowania z produktem ;) Dla mnie ta akcja jest słaba...

"To co teraz, ha?"

W temacie wątku:

polecam zespół Propellerheads i płytę Decksandrumsandrockandroll z 1998 r.:)

Poniżej utwór z nagrywającą również z Yello Shirley Bassey:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Porozmawiam jeszcze na ten temat. Nawet jeżeli to taka sama płyta, pozostaje jeszcze kastracja graficzna. Nie ma przyjemności obcowania z produktem ;) Dla mnie ta akcja jest słaba...

Ostatnio (chyba) większość wydawnictw "polskich" nie jest kastrowana z poligrafii

Ale panowie nie róbmy offtopu

W temacie wątku:

polecam zespół Propellerheads

Poznałem ich "przez" Matrixa :-)

Szukając kiedyś czegoś na ich temat znalazłem tylko singiel "Crush" (wideo z Elvisem) i nie przekonali mnie zbytnio...

Ale ta płyta (Decksandrumsandrockandroll) jest zarąbista...!

• 1 miesiąc później...
  • 1 rok później...

nie tak dawno zamówiłem przez Europejskiego Amazona 4 płyty od amerykańskiego dostawcy

bo lubię mieć dobre tłoczenia i ku mojemu zdziwieniu jedna z nich Nils Peter Molvaer - Switch wydana przez SONY

miała polskie napisy na pudełku oraz książeczce w środku że Sony jest Dystrybuowany w Polsce przez Sony Music

Enterteiment Poland sp.z o.o. ul.Chóralna 14 Warszawa. Na szczęście tłoczenia dokonano w Niemczech.

To dowodzi tego co napisałeś o globalizacji wszystkiego co nas otacza.

Trochę odkurzam ;), ale z perspektywy czasu ( twój post jest sprzed ponad roku) globalizacja jest jeszcze większa.

W tej chwili sporo koncernów ("majors") nawet nie wie gdzie tłoczone są płyty. Wszystko biorą z centrali, która zleca produkcję, a na płycie w większości jest tylko znaczek "Made in EU"

Ale żeby być w temacie wątku - waśnie do mnie przyjechała premierowa płyta:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.