Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

bo Palton to w tym wątku tak naprawdę gada jak prawdziwy nurek............patrz powyższe posty))

a w tym o polowaniu pod wodą jeszcze chce z butlą nurkować jak jakiś samobójca.

Nie pisze więcej bo i w tym watku mnie jeszcze wyśle na urlop......jestem maxymalnie już czerwony,a Palton zielony w tym co pisze)

A tak swoja drogą po kiego grzyba zakłada wątek o podwodnym polowaniu,jeśli nie ma o tym zielonego pojęcia??

bo Palton to w tym wątku tak naprawdę gada jak prawdziwy nurek............patrz powyższe posty))

a w tym o polowaniu pod wodą jeszcze chce z butlą nurkować jak jakiś samobójca.

Nie pisze więcej bo i w tym watku mnie jeszcze wyśle na urlop......jestem maxymalnie już czerwony,a Palton zielony w tym co pisze)

A tak swoja drogą po kiego grzyba zakłada wątek o podwodnym polowaniu,jeśli nie ma o tym zielonego pojęcia??

pewnie chcialby poznac jakiegos inteligientnego i doswiadczonego nurka :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Ubiór nurka,butla ,płetwy,kusza,aparat,wyjazd do Egiptu......czy Palton zwariował i mnie za to zbanował?

Wystarczyło by mu na PW do mulsa napisać,i............poznałby nurka i jeszcze inzyniera,a muls go bardzo lubi))

• Użytkownicy+

Fajna ta reklamka Robert.

Długo nie musiałem czekać, prawda Henryku ?

Miałeś okazję słuchać niedawno Monków. Te ostatnie, to wydatek 40 000zł, to jednak charakter brzmienia, mają niemal identyczny jak Marcusy. Może więc się wypowiesz merytorycznie ?

Jeśli ma być ciepło, to może coś z oferty ART loudspeaker. Frantz posiada kolumny tej marki, więc może skrobnie kilka słów. Z rodzimych firm, to może coś z ESY, lub Studio 16Hz jak radzi Kobal. Właściciel firmy, jest naszym forumowiczem, a w zakładce Kluby, można znaleźć sporo informacji na temat ich produktów.

Ja jednak, wolę szkołę szybszego grania, jak np. B&W. Docieplone kolumny, zwykle rozmazują czytelność w średnicy, a kontrola na basie, pozostawia wiele do życzenia. Chyba lepiej, poszukać odpowiedniego źródła i kabli. W tych elementach, łatwiej o brzmienie wypełnione, bez utraty szczegółów.

Z naszych producentów, mogę szczerze polecić Harpię Acustic. Jurek jest również naszym forumowiczem i chętnie bierze udział w porównaniach. Z jego oferty, warto by posłuchać Markusów, lub 300B.

Ale się żeś zagalopował-

I tak ostro przylobbował

Długo nie musiałem czekać, prawda Henryku ?

Miałeś okazję słuchać niedawno Monków. Te ostatnie, to wydatek 40 000zł, to jednak charakter brzmienia, mają niemal identyczny jak Marcusy. Może więc się wypowiesz merytorycznie ?

Merytorycznie Robert?Przeca nikt mi nie płaci-to jak merytorycznie?A poza tym,właściciel Harpii to sympatyczny człowiek jest.

A na audiostereo? Jak czytam czasem, to chyba, nawet na żywo, takich emocji sportowych nie ma.... :D

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

A co w tym złego jest,że ktoś chce pomalować sobie obudowy?To ma być przykład na co?No i co malowanie obudów ma wspólnego z poziomem tego forum?Podobają się komuś lakierowane na wysoki połysk,to niech maluje.To,że tobie rochu nie podobają sie lakierowane wcale nie oznacza,że to jest punktem odniesienia dla wszystkich userów tego forum i wyznaczasz tym faktem poziom.Bez urazy.

Gość HarpiaAcoustics

(Konto usunięte)

@modrzew47

Myślę, że źle odczytałeś intencje poprzednika.

W poście ktoś pyta o tak banalną rzecz jak pomalowanie kolumn i natychmiast, zamiast otrzymać pomoc jest atakowany.

To forum nadaje się do głębszych badań socjologicznych a może nawet.................

Może jednak to ja się mylę:)

a administratorzy tez nie maja?

Nie powinni bo czytanie cudzej prywatnej korespondencji jest zabronione prawem.To przestępstwo jest.

Myślę, że źle odczytałeś intencje poprzednika.

Tak odczytałem jak napisał,mógł napisać bardziej precyzyjnie.

Generalnie nie widzę nic złego w tym,że ktoś chce sobie pomalować kolumny.

OK,ale zestawiając przykład z treścią wątku i postem,wychodzi co wychodzi.Pisać należy jasno i bez podtekstów,tym bardziej jeżeli tworzy się zarzut.Rochu napisać jasno potrafi a więc jeżeli tworzył zarzut,powinien napisać precyzyjnie a nie napisał...twoim zdaniem.

Gość rochu

(Konto usunięte)

OK,ale zestawiając przykład z treścią wątku i postem,wychodzi co wychodzi.Pisać należy jasno i bez podtekstów,tym bardziej jeżeli tworzy się zarzut.Rochu napisać jasno potrafi a więc jeżeli tworzył zarzut,powinien napisać precyzyjnie a nie napisał...twoim zdaniem.

A konkretnie to o którą moją wypowiedź Tobie chodzi?

To jest egzemplifikacja aktualnego poziomu tego forum:

Napisano dziś, 21:11

Szukam fachowca w okolicy Opola ktory pomalowalby i polakierowal moje golosniki. Oczywiscie na wysoki polysk.

Źródło:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Copyright © Audiostereo.pl

O ten wpis.

Co w tym złego,że ktoś chce pomalować sobie obudowy i jaki to ma wpływ na poziom tego forum.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość rochu

(Konto usunięte)

"ktory pomalowalby i polakierowal moje golosniki.".

Rozumiem, że chłopakowi chodzi o głośniki.

Głośnik to głośnik, inaczej mówi się na to - przetwornik.

Wygląda mniej więcej tak:

3712747600_1301004224.jpg

A liczba mnoga, czyli "głośniki" to widok mniej więcej taki:

DSC00214.JPG

"Głośnik to głośnik, inaczej mówi się na to - przetwornik."

dobry temat na 10 wpisów - tak trzymać poziom - congratulations

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.