Skocz do zawartości
IGNORED

Nokia N73 - padła przy flashowaniu

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

No właśnie... Nie widzi jej USB Windy XP. Aktualizacja przerwała się na jakieś 3 minuty do końca. Jest to moja wina i zdaję sobie z tego sprawę. Teraz pytanie: wyrzucić czy naprawiać Phoenixem? Da się w ogóle coś z tym zrobić czy raczej dać sobie spokój? Proszę o opinie i ewentualne rady co dalej.

https://www.audiostereo.pl/topic/77902-nokia-n73-pad%C5%82a-przy-flashowaniu/

No właśnie... Nie widzi jej USB Windy XP. Aktualizacja przerwała się na jakieś 3 minuty do końca. Jest to moja wina i zdaję sobie z tego sprawę. Teraz pytanie: wyrzucić czy naprawiać Phoenixem? Da się w ogóle coś z tym zrobić czy raczej dać sobie spokój? Proszę o opinie i ewentualne rady co dalej.

daj sobie spokój, doceń jak to jest fajnie jak się nie jest 24/7 pod telefonem, ciesz się ciszą i spokojem (albo włącz sobie jakie relaksujace audiofilskie plumkanie)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

daj sobie spokój, doceń jak to jest fajnie jak się nie jest 24/7 pod telefonem, ciesz się ciszą i spokojem (albo włącz sobie jakie relaksujace audiofilskie plumkanie)

1. nie słucham audiofilskiego plumkania

2. oczekuję merytorycznych odpowiedzi

W Phoenixie po otwarciu produktu RM-133 (N73) i kliknięciu firmware update nie wyświetla mi się product code:-( Ktoś wie dlaczego?

Zajrzyj do specjalistycznych stron/for.

Tu prawdopodobnie nikt nie pomoże.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wypowiedź soso:

Na tym forum mozesz oczywiscie przez przypadek dostac wspaniala porade ale lepiej przejzyj fora komputerowe - tam jest duzo wiecej ludzi zorientowanych i latwiej wyrobic sobie wlasna opinie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

1. nie słucham audiofilskiego plumkania

2. oczekuję merytorycznych odpowiedzi

W Phoenixie po otwarciu produktu RM-133 (N73) i kliknięciu firmware update nie wyświetla mi się product code:-( Ktoś wie dlaczego?

Wybierz sobie open produkt i odpowiedni RM a następnie flash i det phone (czy jakoś tak)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

No właśnie czyli jednak się da. Tamta wersja Phoenixa zainstalowała się z błędem. Czy ktoś wie jak naładować baterię nie mając zewnętrznej ładowarki? Ponieważ telefon nic poza białym ekranem z niebieskim napisem NOKIA nie wyświetla nie mam pewności czy bateria da radę:-(

No właśnie czyli jednak się da. Tamta wersja Phoenixa zainstalowała się z błędem. Czy ktoś wie jak naładować baterię nie mając zewnętrznej ładowarki? Ponieważ telefon nic poza białym ekranem z niebieskim napisem NOKIA nie wyświetla nie mam pewności czy bateria da radę:-(

Jak ma usb w telefonie to są duże szanse że też bedzie sie ładowała z usb z pc

Nie koniecznie, moja N96 nie ładuje się poprzez USB nawet z ładowarrki od modelu, który nie ma innego wejścia do ładowania

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Ma ktoś z Was na dysku sprawdzoną wersję Phoenixa? Ta pierwsza zainstalowała się z błędami. Drugą ściągnąłem i okazało się że brakuje jakiegoś modułu. Byłbym wdzięczny za link do zewnętrznego serwera z uploadem.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Z blue-nokia.com ściągnąłem pc dla RM-133 i wszystko jest ok do momentu rozpoznania urządzenia USB... Włączenie aparatu nie powoduje że system rozpoznaje port USB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.