Skocz do zawartości
IGNORED

DVD ODTWARZACZ Z DOBRYM DŹWIĘKIEM AUDIO

arthuruss

Rekomendowane odpowiedzi

HEJ KOLEDZY KOLEŻANKI!Poszukuje odtwarzacza DVD który w miarę odtwarza dźwięk AUDIO i który czytać będzie wszystkie pliki TXT list dialogowych,może nie wszystkich formatów da radę jednak miałem dwie"m>>>e"DVD i nagrywarkę ta ostatnia to porażka absolutna!A najnowszy model 64 Basic nie radził sobie z czytaniem plików najistotniejszych w moim przypadku na 100 to 70-80 plików nie czytała to koszmar!coś z "masonów"w nazwach.Rozumiecie z pewnością...Rozumiem też ze te dwie najważniejsze funkcje mogą nie iść w parze???Priorytetem jednak napisy a rozważam kupno nawet dwóch drógiAUDIO proszę o pomoc w danym temacie i liczę na waszą wiedzę oraz życzliwość...Dzięki ART_HURUSS

HEJ KOLEDZY KOLEŻANKI!Poszukuje odtwarzacza DVD który w miarę odtwarza dźwięk AUDIO i który czytać będzie wszystkie pliki TXT list dialogowych,może nie wszystkich formatów da radę jednak miałem dwie"m>>>e"DVD i nagrywarkę ta ostatnia to porażka absolutna!A najnowszy model 64 Basic nie radził sobie z czytaniem plików najistotniejszych w moim przypadku na 100 to 70-80 plików nie czytała to koszmar!coś z "masonów"w nazwach.Rozumiecie z pewnością...Rozumiem też ze te dwie najważniejsze funkcje mogą nie iść w parze???Priorytetem jednak napisy a rozważam kupno nawet dwóch drógiAUDIO proszę o pomoc w danym temacie i liczę na waszą wiedzę oraz życzliwość...Dzięki ART_HURUSS

Ja mam odtwarzacz ONKYO DV-SP406, naprawde polecam, odczytuje pliki txt i inne formaty napisow, uzywalem go jako odtwarzacza CD dopoki nie kupilem sobie Cyrusa :), ma prosta budowe nie placisz za zbedne bajery jak wyswietlacz.... a jakosc obrazu jest za.......

Jeśli zależy ci na dobrym torze audio to:

Cambridge Audio azur 540d, Oppo hd970, Denon 2900, Philips 963sa, Philips 9000s, Samsung hd945 (950), Yamaha S-2500. Są to propozycje z używek do kwoty powiedzmy 500zł. W nowych sprzętach przedział cenowy od 2000 zł w górę.

Pozdrawiam

• 2 lata później...

Jeśli zależy ci na dobrym torze audio to:

Cambridge Audio azur 540d, Oppo hd970, Denon 2900, Philips 963sa, Philips 9000s, Samsung hd945 (950), Yamaha S-2500. Są to propozycje z używek do kwoty powiedzmy 500zł. W nowych sprzętach przedział cenowy od 2000 zł w górę.

Pozdrawiam

Philips 963sa MA NAJLEPSZY DŹWIEK ALE CZYTAŁEM ŻE WRAŻLIWYM JEST SPRZĘTEM MAŁO DOSTĘPNYM ?Z WIELU WZGLĘDÓW DOPIERO TERAZ DO KUPNA PRZYSTĘPUJĘ ;-)

Cambridge Audio azur 540d

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Denon 2900

Ukryta Zawartość

CO O TYM MYŚLISZ ?

PRZYZNAM ŻE TEN PHILIPS NAJBARDZIEJ MNIE INTERESUJE-(TEN DŹWIĘK):-) !A MA FUNKCJĘ NAGRYWANIA MOŻE?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Serio chcesz kupić nadal DVD ? Nie lepiej kupić blu-raya (dvd też odtworzy) ?

A dla samego dźwięku to już lepiej kup osobny odtwarzacz CD.

NIE TO OCZYWISTE !

DO SŁUCHANIA CD MAM CD ZE ZMIENIONYM STOPNIEM ANALOGOWYM SPRZĘT.:-) POZA TYM MAM PŁASKI 32 CO PRAWDA 100HZ TV ALE CRT.I NIE ZMIENIĘ PRĘDZEJ PROJEKTOR KUPIĘ.A DWA ŻE MAM -20 DIOPTRII I WIDZĘ NA JEDNO OKO WIĘC RÓŻNICY NIE DOSTRZEGAM.PO TRZECIE PYTAM O DŹWIĘK NIE O WIZJĘ LEPSZĄ ;-)

Racja nie są to nie wiadomo jakie pieniądze a dvd zwłaszcza te tańsze nie mogą się równać z standardowym odtwarzaczem CD

Racja nie są to nie wiadomo jakie pieniądze a dvd zwłaszcza te tańsze nie mogą się równać z standardowym odtwarzaczem CD

NIE DOPISAŁEM:WSTAWIONY PROFESJONALNIE LAMPOWY STOPIEŃ ANALOGOWY W CD :-)

ZWYKŁYCH DVD NIE DA SIĘ SŁUCHAĆ CZĘSTO A DZIŚ W DOBIE DVD NA TYM NOŚNIKU JEST MNÓSTWO NIEDOSTĘPNYCH MATERIAŁÓW NA CD. A I Z WIZJA CHCE SIĘ MIEĆ DOBRY DŹWIĘK I OCZYWIŚCIE TYLKO STEREO :-)

NIE DOPISAŁEM:WSTAWIONY PROFESJONALNIE LAMPOWY STOPIEŃ ANALOGOWY :-)

ZWYKŁYCH DVD NIE DA SIĘ SŁUCHAĆ CZĘSTO A DZIŚ W DOBIE DVD NA TYM NOŚNIKU JEST MNÓSTWO NIEDOSTĘPNYCH MATERIAŁÓW NA CD. A I Z WIZJA CHCE SIĘ MIEĆ DOBRY DŹWIĘK I OCZYWIŚCIE TYLKO STEREO :-)

Chyba "caps lock" ci się zaciął :) Jeżeli piszesz coś w internecie dużymi literami zazwyczaj oznacza to "krzyk".

Chyba "caps lock" ci się zaciął :) Jeżeli piszesz coś w internecie dużymi literami zazwyczaj oznacza to "krzyk".

NO NASTĘPNY!!! OTÓŻ TO"ZAZWYCZAJ&quot!!!;TO ZAŁÓŻCIE SŁUCHAWKI PRZECIWDŹWIĘKOWE JAK USZY BOLĄ !!! I PISZCIE NA TEMAT A PRZEDTEM "O MNIE"PRZECZYTAJCIE I TO CO Z MÓZGÓW POZOSTAŁO WSKRZEŚCIE DO... MYŚLENIA!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.