Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam kolumn do 900pln (help)

___bOb___

Rekomendowane odpowiedzi

no więć jestem tutaj nowy dopiero zaczynam się interesować troche sprzetem tym, i potrzebuje dobre głośniki do 900pln ale to juz taki max bardziej do 800pln, chce głośników o dobrym basie bo słucham troche francuzów, a do tej muzy trzeba troche basu, pomoże mi ktoś bo naprawde nie wiem co wybrać, myslałem coś o modelu KODA BK3801 albo coś z JAMO ale nie wiem który model, bo z tonsilu to raczej altusy ale to są zadrogie, pzdr, czekam może ktoś zechce mi pomóc,

https://www.audiostereo.pl/topic/7839-szukam-kolumn-do-900pln-help/

Cz witam w klubie! Pamietaj , ze jak zaczniesz z tym nalogiem to...(sam sie kiedys dowiesz:-) ) Wracajac do tematu, mialem kiedys dawno temu Paradigm mini monitor i jak na taki male skrzynki to mialy dosc duzo fajnego basu i srednicy. Przy gorszym sprzecie(Technics) troche mulily na wiekszej glosnosci: Teraz ma je moj kolega wraz z Cambridgem serii 500 no i graja o niebo lepiej . Jak na poczatek to polecam. Mozesz rowniez sprawdzic Paradigm monitor 3, sa wieksze i mocniejsze.No i oczywiscie niesmiertelne Tannoye M2.

Zycze milego szukania.Pozdr.

Witam!

Zobacz na mojej aukcji, moze Cie zainteresuje:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

:)

Pozdr

Marek

Ukryta Zawartość

BOB >

Którys z forumowiczów sprzedaje JBL za 800zł. Uwazam iz za ta cene do muzyki ktora słuchasz beda idealne. Zobacz na allegro albo w ogłoszeniach.

Kody sa ok ale nie maja podejscia do JBL - inna liga

a pokój, jaki masz pokój, kolego bob? (o metraż chodzi)

eh, nowicjusz jakiś i nikt mu nie zwrócił jeszcze uwagi na podstawową kwestię przy wybieraniu kolumn, tylko próbuje opchnąć swoje stare graty ;-))

Oj ludziska za wszelką cenę chcecie pogonic swoje kolumny nawet nie wiedząc jaki ma pokoik itd. .Jedno się nasuwa na takie zachowanie...... nie będę kończył. Wstyd i tyle. Zauważyłem,że robi się na tym forum jakieś nie zdrowe zachowanie.Oj nie dobrze.

pozdr

a co myslicie o tych kolumnach :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ??

kolega ma takie i ludz mu chodzą on coś dał za nie 1500pln, tylko że już pare lat temu, a mysle że na mój pokój by wystarczyły, co myslicie ? pzdr

Ukryta Zawartość

Zwróć uwage na Paradigma- ja też mialem Minimonitory (wersja pierwsza) i do dziś wspominam pierwsze chwile z tym sprzętem... . Naprawde dobry glośnik! Jeśli masz duże wymagania co do basy i Mini by się nie sprawdziły(w co wątpie) to może spróbuj Monitor 3 Paradigma tu juz są 8`` woofery.

w 20 m2 to już lepiej Paradigm Monitor 3, do takiej muzyki będą jak znalazł

wydaje mi się, że w ostatnim HFiM gdzieś w ogłoszeniach widziałem, za 850 zł bodajże

w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz

tylko musisz skombinować dobre podstawki, nie wiem czy nie lepiej żeby zrobił je jakiś znajomy ślusarz niż bulić gruby $$$ za gotowe badziewia w sklepie

tym bardziej, ze Monitor 3 to dość duże kolumny i standardowe standy moga być za wysokie (choć nie muszą)

a tak możesz zaprojektowac je sobie sam

(koledzy z forum na pewno doradzą co i jak ;-))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.