Skocz do zawartości
IGNORED

Cenzura na forum?

triode

Rekomendowane odpowiedzi

Lord Vader jeździ na potkania z Grzegorzem, wykonuje telefony do innych użytkowników w konkretnym interesie i wspólnie czasami "czymś" handlują. Lord Vader dba również o odpowiedni porządek w klubie. Poczytaj sam.

A ty nigdy nie jeździłeś i nie uczestniczyłeś w takich spotkaniach? nigdy nie wykonywałeś telefonów do innych użytkowników w jakimś konkretnym (celu) interesie? a może chodzi o to że teraz sam byś chciał "czymś" pohandlować? bo te twoje insynuacje to dziecinada.

Gość Roxi

(Konto usunięte)

nigdy nie wykonywałeś telefonów do innych użytkowników w jakimś konkretnym (celu) interesie? a może chodzi o to że teraz sam byś chciał "czymś" pohandlować?

Lupo, masz takiego ładnego avatara. Trzymaj się lepiej do zawartego w nim przesłania, bo do Ciebie nic nie pisałem.

Jak nie jesteś świadomy jak wpływa się na postawy innych i eliminuje niewygodne wpisy, to sobie kolumn słuchaj... a lepiej się zastanów czy chcesz wiedzieć z kim masz do czynienia, czy wolisz lukier.

A aby Cię jeszcze trochę ostudzić, to powiem Ci na koniec, że nie jest moim celem szkodzić G.R. i tylko zbędnie prowokujesz dyskusję w niewłaściwym kierunku i więcej szkody narobić możesz niż pożytku.

Gość tomasz dudzinski

(Konto usunięte)

Uważam ,że większość z Was nie wie o czym pisze Roxi i inni użytkownicy w klubie 16-stki .Ale są niezbite dowody a przede wszystkim fakty .Jeżeli ktoś lubi lukier "bustwa'' ubustwianego w klubie, ja nie widzę żadnych przeszkód , też kiedyś byłem na waszym miejscu :(.

Również mam i posiadam niezbite dowody na to , jak działał i działa klub i jakiej manipulatorki używało się .Więc niech się niektórzy dobrze zastanowią , czy nadal warto bezpodstawnie i bez żadnych argumentów zaczepiać i wypowiadać się na ten temat.Z góry uprzedzam ,że nie jestem tu w roli adwokata , bo tak samo dotyka mnie jak innych klubowiczów to , co dzieje się w klubie . Powyrywane kartki z klubu , które dokonała szanowna SUPER MODERACJA na zlecenie nie wiadomo kogo i dlaczego bez wyjaśnienia , to chyba o czymś świadczy. Ale jak ktoś chce się na stałe wyprowadzić (usunąć wszystkie wpisy) , bo poziom osiągnął szczytowe dno , to oczywiście szanowna SUPER MODERACJA widzi problem . Pytam się :jaki problem ? Boicie się ,że co, że z 130 karteluszek zostanie 40 .

Po tym co zaistniało w ostatnim czasie w klubie Studio 16 Hertz ja mówie PAS !!!

Odnoszę wrażenie, że bardzo Ci na czymś zależy, pytanie na czym ?

Każdy, także i Ty lub czyiś klon, może zgłosić usunięcie czyjegoś wpisu lub wpisów. Klub został założony na potrzeby użytkowników kolumn ze Studio16Hertz. Np. w celu wymiany doświadczeń przy ewentualnych modyfikacjach, także dobierania elektroniki współpracującej. Wszelkie obraźliwe wpisy lub inne uniemożliwiające działanie klubu, powinny być usuwane. Od tego są moderatorzy.

Nie jestem także pewien, czy faktycznie zależy Ci Tomaszu na w/w klubie. Wszak głosowałeś w ankiecie (Minas Anor vs AA Hyperion IV) na kolumny ze stajni AA czyli Hyperiony ... Oboje z Roxim nagle pozbywacie sie Ariesów. Pewnie to przypadek.

Odnośnie wpisów Roxiego, tak naprawdę nikt z nas nie wie co zaszło!

Roxi powinien sprawę zgłosić gdzie trzeba. Ale nie na łamach klubowych. Przykro mi również z zaistniałej sytuacji.

Ani ja ani inni klubowicze pewnie nie mają ochoty, brać udziału w publicznym linczu osób które komuś podpadły z nie wiadomych powodów!

.

Gość tomasz dudzinski

(Konto usunięte)

wolf3 , szanuje Twoja osobę , ale odnosze wrażenie ,że nie wiesz o czym piszemy .

ja już doszedłem do sensu wpisów co niektórych,

Wierz mi , nie doszedłeś Michale i mam obawy co do tego ,że też nie wiesz o czym piszemy .

Odnoszę wrażenie Tomaszu, iż nie podoba mi się to co robicie w klubie. Proszę nie kojarzyć także klubu z osobą Lorda. Robicie powoli partyzantkę, a to już ma jakiś cel. Pytanie jaki ? Może nam to łaskawie przedstawisz ?

.

Gość Roxi

(Konto usunięte)

Nie klienci Roxi, po prostu temat przejadł się nam wszystkim.

A winy w usuwaniu postów nie widzisz?

Łatwiej zbanować trzech dobrych klientów zamiast napisać, że faktycznie nie ma co na przyszłość usuwać wpisów?

ja mam przepraszać?????

dobrze się czujesz Daniel?

do mnie masz pretensje> najpierw lord-hałas, teraz ja hałas?

jutro kto???????

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Gość Roxi

(Konto usunięte)

ja mam przepraszać?????

dobrze się czujesz Daniel?

do mnie masz pretensje> najpierw lord-hałas, teraz ja hałas?

jutro kto???????

Jakiś poziom jeszcze trzymamy bo po za kilkoma oszczerstwami piszesz do mnie po imieniu i z dużej litery, to zawsze jakiś początek negocjacji. Idźmy już lepiej do innych zajęć, bo fajną masz narzeczoną czy może już żonę:)

To, że mnie banujesz, to żalu wcale nie mam, bo chyba sam wierzysz, że za sprawą stoją obce siły, a nie chodzi o usuwanie wpisów...

Dobranoc

Gość tomasz dudzinski

(Konto usunięte)

terror twins mam rozumiec ,że ''bustwo'' ubustwiane przez was wszystkich kazał Ci nas wszystkich zbanowac ? . Czyli żeby było jasne , mnie , Roxiego i Rezyslawa.

Bo nie sądzę ,żeby była aż na tyle Twoja dojżała decyzja .Chyba ,ze coś wczoraj wieczorem brałeś , to Ci wybaczam .

Czekam cierpliwie na odblokowanie mnie i pozostałych klubowiczów , jeśli choć odrobine zależy Ci na Klubie , chyba ,że za tym wszystkim stoi '' Ktoś'' inny.

Zaczynam coraz bardziej rozumiec działania Klubu Studio 16 Hertz. Jak się coś nie podoba w pisie lub Ktoś , to wtedy AUT .

Wolf3 i Inni, jak pobędziecie trochę dłużej na Forum , sami sie przekonacie jakiej manipulatorki się używa .To tylko kwestia czasu .Przykładem jest tu , w tym wątku Triode, Wierz mi .

Miałem identyczne nastawienie jak Ty , także z drugiej strony rozumiem Twoje podejscie do sprawy.Kiedyś jak jeden z forumowiczów poinformował mnie ,że jest taka PARTYZANTKA na forum , nie wierzyłem mu . Dziś jest inaczej , i nigdy juz nie będzie jak Kiedyś .Smutne ale prawdziwe.

obiecał,że wszystkich przywróci.O co wczoraj nocą poszło,tego nie mogę zrozumieć.wszystkich nas posądzili o bycie ``V kolumną``.Ciekawe,że kol.Frantz narobił bajzlu i schował głowę w piasek.

Gość tomasz dudzinski

(Konto usunięte)

już jest ok.

Andrzej to ja kazałem "wyczyścić" wątek ze zbędnych wpisów.

Michał , aby przywrócić porządek w klubie odnosnie wpisów , proponuje jak wyżej napisał Andrzej, od postu 3857.

Moje propozycje:albo 1).zamykamy i zaczynamy na nowo,przy okazji modernizujemy wątek,wprowadzamy zasady kontroli nad niepotrzebnymi pyskówkami,zasady blokowania w jawnym głosowaniu. 2)czyścimy wątek,odblokujesz zbanowanych,rozliczenia i dyskusje kto komu co jest winien w tym miejscu.dla mnie warunkiem kontynuacji są przeproszenie Roxiego,w głównym wątku,dobra wola zainteresowanych przez sentyment dla produktu,wprowadzenie zasady blokowania w jawnym głosowaniu(np.3głosy stałych członków---za---).Dajemy sobie 2-3 dni na uspokojenie emocji. kto chce nie się wypowie.

Tomaszu,

tak naprawdę wycinane są wątki naruszające działanie i funkcjonowanie klubu.

Czytając posty z maja, doszłem do wniosku iż faktycznie coś knujecie Panowie.

"

terror twins mam rozumiec ,że ''bustwo'' ubustwiane przez was wszystkich kazał Ci nas wszystkich zbanowac ?

> whiter1

..Proponuję Panu więcej dystansu, mniej emocji i mniej zbędnych wpisów na forum, tak, jak to robi np. Pan Grzegorz ze studia 16Hertz, który cieszy się powszechnym szacunkiem.

Jestem przekonany, że pomoże to Panu zdobyć większe zaufanie wśród forumowiczów, którzy są Pana potencjalnymi klientami.

> Roxi-

A może byś tak dostrzegł różnice pomiędzy "głosem boskiego objawieni" i "mieszanie się ludem" i prowadzeniem partnerskich rozmów i dyskusji? AA obrywa się jak widać za sugestie i porady indywidualne na forum i za to mu się obrywa co nazywasz pychą. Łatwiej chyba jest przyjąć postawę, że patrzysz na wszystko z góry i czasem sypniesz teorią. Może zamiast się cieszyć, że ktoś chce udzielać porad, a nie manipuluje opiniami warto go docenić a nie nazywać tego pychą?

> vitous-

bo gdyby lud zaczął mówić to co wie, jak "bosko objawiony", to prysnęła by boskość ubóstwianego ;)

> Roxi-

A pewnie przyjdzie i czas na to:)

> Tomasz Dudziński-

A pewnie i przyjdzie .To tylko kwestia czasu.

Po wczorajszym zajściu, w/w wpisy z maja świadczą, iż coś Panowie knujecie niedobrego i jest to związane z osobą Grzegorza.

Dziwi jednocześnie duża extra ilość dodanych zielonych u Roxiego, Tomasza, Styropianowego i Vituosa. To klub wzajemnej adoracji, czy klony ? Czyje ? Po ilości zielonych i wpisów w tematach, twierdzenie że to klony jest chyba prawdą. Bez urazy, ale śmierdzi od tego na milę !

Rzućcie okiem na posty od 63-74. Temat " Minas Anor vs AA Hyperion IV " Sam nie wiem co o tym myśleć ???

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

.

Gość tomasz dudzinski

(Konto usunięte)
Opublikowano · Ukryte przez palton, 3 Czerwca 2012 - Na prośbę autora.
Ukryte przez palton, 3 Czerwca 2012 - Na prośbę autora.

Wolf3, dlaczego Ty jesteś taki upierdliwy ?

Detektyw Rutkowski nam rośnie w klubie :) Tylko idziesz wolfie3 w nie tym kierunku co trzeba .Szukasz zaczepki ?

Kończę z Tobą dyskusje , bo widzę ,że nie możesz wszystkiego ogarnąć.EOT

Wycinane są wątki, które psują interesy klubowym "dyktatorom" (szczególnie to widać wśród "wielbicieli" pewnej łódzkiej i tyskiej manufaktury).

Zostają wpisy poklepujących się po plecach "kolesiów", dupolizów i "wtajemniczonych"...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.