Skocz do zawartości
IGNORED

Wybór odtwarzacza CD

Arcti

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo generalizujecie Panowie - 735 to może nie rewelacja, ale w tym budzecie to moze się trafić np. stary ale jary Denon 1015 który jest niezły, a Denon z Denonem gra na ogół dobrze. NAD jest ok ale raczej w góre od 520 - 520 ładny srodek i przycięte skraje, jak Ci to pasuje to bojuj. Sorry za uproszczenia Cubernet suvignon było w zbyt dużej ilosci - taka pora;))))

Na Allegro widziałem Marantza CD-74. Staruszek prawie dwudziestoletni. Ładnie opisany przez sprzedającego, rzeczowe odpowiedzi. Sprawdzić osobiście nie moge - w innym mieście. Z pewnościa nie byle co, troche poszukałem, nawet tu na forum było. Kolorek fajny szampanski. Ale ten wiek... CDM-1, jak padnie to trzeba poszukać dawcy (czyli innego gruchota). Co myślicie o takim zakupie. Pytanie raczej na przyszłość, bardzo mnie kusił ale nie kupię, bo akurat nie mam za co. A jak będę miał - to najpierw kupię chyba jednak gramofon. Ale jestem ciekaw, co byście mi doradzili. Przykład bardzo konkretny.

Ciekawostka - link na stronę, gdzie ktoś zachwalał takiego wlaśnie. Zdaje się, że nie bezinteresownie...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I ta aukcja

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>Arcti

Przesłałem ci info., a Zegarmistrz dobrze prawi, tym bardziej, że wysokie modele Denona dobrze nadają się do tunningu (jest parę takich tematów na forum) Miałem okazję posłuchać takiego sprzętu po modyfikacjach i naprawdę warto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.