Skocz do zawartości
IGNORED

Kolekcja Audio CD na HDD

kamon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciabym moja kolekcje plyt CD przezrzucic na twardy dysk. W zwiazku z tym szukam gotowego klocka z napedem CD i HDD : wkladam plyte i zgrywam ja na dysk. Poleccie cos prosze (klasa budzetowa off course).

Z gory dziekuje

https://www.audiostereo.pl/topic/78680-kolekcja-audio-cd-na-hdd/

Chciabym moja kolekcje plyt CD przezrzucic na twardy dysk. W zwiazku z tym szukam gotowego klocka z napedem CD i HDD : wkladam plyte i zgrywam ja na dysk. Poleccie cos prosze (klasa budzetowa off course).

Z gory dziekuje

Moze komputer?

Uzywales kiedykolwiek Windows Media Player? Po pierwszym skonfigurowaniu, ten program robi wszystko automatycznie. Nawet nie musisz klikac, plyta sama zaczyna sie zgrywac, pliki sa nazywane i umieszczane w odpowiednich katalogach. Juz bardziej prosto tego sie nie da zrobic.

Uzywales kiedykolwiek Windows Media Player? Po pierwszym skonfigurowaniu, ten program robi wszystko automatycznie. Nawet nie musisz klikac, plyta sama zaczyna sie zgrywac, pliki sa nazywane i umieszczane w odpowiednich katalogach. Juz bardziej prosto tego sie nie da zrobic.

Uparty jestes ;-)

btw. mojego pierwszego pieca kupilem w 1993 i wiem co to jest wmp (uzywam eac i foobar-a)

Pozostaje przy klocku. Dzieki, pozdrawiam

Popcorn A200/A210/C200

Wkładasz płytę i zgrywa do flac lub wave

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Z gory dziekuje

Każdy komputer (nawet jakiś stary pc, lub laptop) z zainstalowanym oprogramowaniem VortexBox, lub gotowy PC z tym systemem do kupienia tutaj

Ukryta Zawartość

Zgrywa automatycznie CD i DVD łącznie ze znalezieniem nazw i okładek, po włożeniu płyty do napędu.

Ukryta Zawartość

Nigdy nie korzystałem z tego typu urządzeń ale gdyby to się zmieniło to pewnie zainteresowałbym się SONY NAC-HD1E.

Sony CDP-557ESD -> Inakustik Monitor Lemnos ->; Sony HAP-Z1ES -> Inakustik Excellence -> Sony TA-E80ES -> Inakustik Excellence -> Sony TA-N55ES/N80ES (bi-amp) -> Kimber Kable 8TC -> Jbl TL260.

Witam.

Z gory dziekuje

Coś naprawdę budżetowego

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.