Skocz do zawartości
IGNORED

Porządne banany za grosze

max-bit

Rekomendowane odpowiedzi

Robię zamówienie w Farrellu

gdzie można kupić porządne banany

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W cenie 8.10 PLN za Banana to rewelacja !!!

Żaden banan (niby HE) do 50 a nawet stówy mu nie podskoczy

szczegóły w wątku ( i tam zapraszam tu nie będę więcej pisał i odpisywał)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/78934-porz%C4%85dne-banany-za-grosze/

gdzie można kupić porządne banany

W cenie 8.10 PLN za Banana to rewelacja !!!

U mnie w biedronce były po 2.99 PLN za kilogram,a na kilo wchodzi 5-6 sztuk-także 8.10PLN za banana to zdzierstwo jest!!!pozdr.

No bo jak ktoś humorystycznie twierdzi, że bananki po 8-10pln są dobre i takie hiper, że lepsze od tych po stówie nawet, to zostaje już tylko dowcip.

No ale miałeś już w tym wątku przecież nie odpowiadać....

WBT a potem długo,długo nic...

Sony KD85-ZG9? , Denon AVC-X6700H + Monster Power MPA-3250 + Emotiva XPA 7-kanałowa gen.2 , Pioneer UDP-LX800.Projektor JVC RS2 - Adeo Tensio professional pro 110",Monitor Audio-Platinum PL 300 + Platinum PLC 350 + SVS Ultra + GX100 + 4 szt. sufitowe Dali Phantom H-80 +VELODYNE DD-15 Plus. Kable do kolumn: QED Genesis Silver Spiral, Chord Odysey 2. Listwa Monster Cable HTS 5100 + Power Center HTS 1000, kable sieciowe Monster Powerline 400 . Apple TV4K.

te banany to jakiś rodzaj reklamy czy może prowokacji?

miałem kiedyś coś takiego, jak dla mnie to badziew jakich mało.

teraz mam jakieś "chinole"jak to określacie po pare zł i nie widze żadnej różnicy oprócz tej że posiadają podwójne mocowanie kabla - 2 śróbki. tak samo złocone. Nie widzę żadnej różnicy w dzwieku.

pozdrawiam

WBT są lepsze faktycznie- dokładnie wykonane i mogą się podobać. W produkcji wielkoseryjnej produkcja takiej sztuki to pewnie nie więcej niż 2zł, a pewnie i sporo mniej. A reszta ceny? Hmm... w ekonomii to się nazywa pozycjonowanie cenowe, czy jakoś tak. Mają trafić do zamożnego kupującego i ta cena razem z reklamą je tam kieruje. Na rynku jest sporo bananów wykonanych tak samo dobrze, ale wyglądających mniej dizajnersko i kosztujących parę złotych. Jeśli chodzi o te, o których pisze wątkotwórca, to nie wiem jak dobrze się sprawują, ale identyczne w wykonaniu można za 2zł z groszami kupić w innych sklepach internetowych.

Przy WBT płacisz za bardzo solidne wykonanie. Używam i bananków i widełek i trzymają znakomicie.

Sony KD85-ZG9? , Denon AVC-X6700H + Monster Power MPA-3250 + Emotiva XPA 7-kanałowa gen.2 , Pioneer UDP-LX800.Projektor JVC RS2 - Adeo Tensio professional pro 110",Monitor Audio-Platinum PL 300 + Platinum PLC 350 + SVS Ultra + GX100 + 4 szt. sufitowe Dali Phantom H-80 +VELODYNE DD-15 Plus. Kable do kolumn: QED Genesis Silver Spiral, Chord Odysey 2. Listwa Monster Cable HTS 5100 + Power Center HTS 1000, kable sieciowe Monster Powerline 400 . Apple TV4K.

Wczoraj widziałem na własne oczy, wykonanie rewelacyjne.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.