Skocz do zawartości
IGNORED

Do LUKARA Darkul

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

-->Qubric

Jak to sam gdzieś tam wyżej określiłeś, jest to jakas forma reklamy, a mi reklamy nie potrzeba. Zamówień mam dużo, a w ten sposób mogły by dojść nowe i znowu by sie zaczeło, że przesuwam terminy :-)

Tytuł pochodzi od klasyka polskiej socjologii, który w następnej inkarnacji biegał na 3000 z przeszkodami :)

Hmm ja po prostu jestem za tym zeby rozdzielic wątek prawny od wątka moralnego, bo z powodów które podałem wyżej to co zrobił fadeover jest dla mnie zupelnie zrozumiałe.

A co do wątka prawnego to lepiej go nie podejmować bo to się źle ostatnio kończy na forum... ale obawiam się że papugowie wyssają z nich ostatnie krople krwi :)))

Masz racje Darkul - ale w jednym - kiedy ktos o kims pisze, powinien mieć jego zgodę. Tutaj jej najwyrażniej nie było. Ale to nie jest kwestia podszywania się pod nicka.

Z drugiej strony jest dział "recenzję" w których krytykuje się rózne urządzenia nie oddane do recenzji przez producentów i bez zgody dystrybutorów - wiec czy oni też mogą robic takie zarzuty??? Jak widzisz rzeczywistość nie jest czarno-biała.

pozdr.

Elberoth>

No to już jest bezczelność do n tej potęgi - jest więc pan oprócz tego ,że oszustem - ponieważ nie dotrzymał umowy cywilno-prawnej - sam przecież pan napisał że przystał na moją propozycję, to jeszcze złamał pan regulamin allegro - co jest osobno teraz wyjaśniane. No i na dodatek jest pan jeszcze pieniaczem.

Próba zastraszenia mnie - świadczy o żenującym poziomie pana moralności.

A i owszem... swoich praw i tego co napisałem mogę bronić w sądzie.

- ja też mam swoich prawników i też zabezpieczam na bieżąco wpisy pańskie i moje.

nie boje sie pańskiego pieniactwa i prób zastraszania mnie ponieważ jak ktoś mądrze napisał

...Art. 213. § 1. Nie ma przestępstwa określonego w art. 212 § 1, jeżeli zarzut uczyniony niepublicznie jest prawdziwy.

Mam również swoje bilingi z rozmów z toba nieszczęśniku. To tak w celu wyjaśnienia chronologii kontaktów.

No cóż, licząc na szybko przez moich prawników - mogę wytoczyć panu równiez przynajmniej 3 , łącznie z allegro 4 sprawy.

Co do adresu to nie widzę powodu abyśmy sobie w takiej sytuacji robili grzeczności - jest inna droga proponuję zgłosić sie do prokuratora i tam uzyskac pomoc. Ja pański adres juz mam , wiec tej pomocy już nie potrzebuję.

No i nie mogę sie doczekać , aby udowodnić własne słowa przed sądem ( od kiedy pozwanie kogoś przed sądem jest propozycją rozstrzygnięcia sporu ?)

coż - z wyrazami - raczej szacunku do pana nie czuję - wiec tylko mówie do rychłego zobaczenia.

No i kto tu jest drama queen ?

Leszek - moze łaskawie wyjaśnij w jaki sposób masz dostep do adresów IP użytkowników (mogę Ci przytoczyć Twoja wypowiedź w której to zasugerowałeś). A potem spotkamy sie w Sądzie razem z Lukarem i bedziesz miał mozliwośc wykazania swojej robotniczo - wolskiej moralności.

pozdr.

Leszek - są dwie wypowiedzi Twoja i Fadeovera uczynione w podobnym czasie które sugeruja że uzyskaliście (przynajmniej na ten moment) dostęp do adresów IP imozliwiających identyfikowanie użytkowników forum. Do takich danych mają dostep administratorzy sieci / serwera i moga je udostępniać np. na polecenie prokuratora lub w ramch prowadzonego postepowania sądowego.

Taka zabawa mi się nie podoba. I moze tu kogos kosztować duże pieniądze - włacznie z zamknięciem całego bajzlu.

Wyrażam się jasno. O ile sobie przypominam to wcześniej pojawiły sie już takie spekulacje (zaraz po wprowadzeniu logowania).

pozdr.

Bez przesady - są fora gdzie wyświetlane jest IP innych użytkowników - Adres IP to są chyba dane "chronione"

Prawdopodobnie je bez większego wysiłku uzyskać za pomocą specjalnego oprogramowania.

Poza tym podejrzewam że 75% z nas "cierpi" na posiadanie zmiennego IP dzięki świetlanej działalności naszego monopolisty.

Kubriczq jak zamkną bajzel to gdzie słoneczko Ty będziesz się wypowiadał?Obawiam się o Ciebie! :O)Znów teoria spiskowa dziejów! :O)Ani wczoraj ani dziś nie kontaktowałem się z Fade`m haha! Kubrik ty jesteś glistom!Ten sam tok rozumowania :O) Kubrik jest glistom,Kubrik jest glistom :O) Cyrk! ;o)

Poza tym panowie - apeluje o 5 godzin spokoju. Sytuacja tutaj zaczyna przypominać stan oblężenia w partii rządzącej.

Bo inaczej założe dla was wszystkich wątek o bana i podzielicie los Yaspera :))))

Pewnie adresy IP mozna to jakos shakować (a moze i ukrywać albo fałszować ;) Tylko po co, napierw było przez miesiąc biegać jak z oparzona d... żeby wprowadzić logowanie? Jesli teraz "wielkiego brata" ktoś chce sobie robic - to do TVN.

Leszek - uwierz mi - jestem na wielu forach. I tylko tutaj atmosfra sprzyja pieprzeniu bez sensu :))) To jest forum bardziej dla audiofilów niż o audiofilach (i ich hobby). Można nawet pogadać z Atrakcyjną Audiofilką ;)

pozdr.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.