Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Wawie - konstrukcje DYI

pal55

Rekomendowane odpowiedzi

przepraszam wszystkich za ciszę - mogłem napisać wcześniej...:(

ze względów osobistych nie mogłem dotrzymać terminu spotkania. przepraszam na razie za cale zamieszanie. po powrocie do kraju odezwę się i wytłumaczę dokładniej. Jeszcze raz przepraszam wszystkich zainteresowanych.

parmenides/adam

Rozumiem ,że termin sie przesuwa ?

Nadmieniam tylko ,że uciekła wam wszystkim okazja do obejrzenie gramofonu - ślicznego zresztą - obecna waga - 63 kg - i nie powiedzieliśmy z jjp jeszcze ostatniego słowa !!

Jeszcze dojdzie silnik w mosiężnej rurze, obciążony kulkami z ołowiu - to jakieś 4 kilo.

aa i jeszcze ... talerz po zdjęciu stringu kręci sie około 4 minut,

....płatki srebra w kamieniu mienią się czarując nas w słońcu , obiecując coś nieoczekiwanego. Mosiądz swym złotem zapiera dech w piersi, a całość powala na kolana... cytat z jednego kolesia który go zobaczył :-)

dzien dobry,

przepraszam, ze wczesniej sie nie odzywalem ale od kilku tygodni istnieje tylko praca... i jeszcze raz przepraszam, ze wczesniej nie odwołałem terminu. wszytkich zainteresowanych - a w szczególności tych, którzy zaoferowali, ze cos nam pokażą - proszę o wybaczenie. zobowiązuję się, że to spotkanie dojdzie skutku. niestety ze względu na moją pracę nie podaję teraz bliskiego terminu. po prostu nie wiem czy mógłbym go dotrzymać... a jedna wpadka wystarczy.

Jeżeli nie uda się zorganizować czegoś jeszcze w czerwcu to będę myślał raczej o wrześniu, bo wakacje - wiadomo - nikt nie siedzi w mieście;)

pozdrowienia

parmezan

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.