Skocz do zawartości
IGNORED

Zamówić kolumny dziś,czy po wejsciu doUE

himera

Rekomendowane odpowiedzi

troche sie wystraszylem,jak przeczytalem,ze sprzet ma jednak zdrozec po wejsciu do UE,zwlaszcza ze kumpel planuje na dniach zakup kolumn paradigm m.3v3,a ja mu powiedzialem zeby kupil po wejsciu do ue bo bedzie taniej.Dlatego teraz trzeba podjąć szybką decyzje.

zamowic dzisiaj kolumny za 1500 zł czy poczekac do unii :/ i liczyc na cod ze nie zdrozeją?!

Co byście zrobili na naszym miejscu?

mnie polskie sklepy ze sprzętem RTV już dawno przestały interesować... już teraz opłaca się wsiąść w auto i jechać na zakupy do Niemiec, a co dopiero od jutra

Głosniki w obudowach - spoza UE na pewno - były chyba obciążone 21% cłem (a moze z UE także?) Więc jesli było jakies cło na import z UE to teraz może sie zmienić - albo zniknać :))) Trzeba by moze sprawdzić w jakims taryfikatorze ceł - o ile jak zwykle nie okaże się że ciągle nie zostały wyadane odpowiednie rozporządzenia ;)

pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.