Skocz do zawartości
IGNORED

Karawana jedzie dalej - "Caravan" i jego najlepsze wersje

Chicago

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, to prawda... zapomniałem o tej nazwie, he he (Redneck Jazz). Ktoś kto nie zna jego muzyki jak i historii może mieć dziwne skojarzenia. Dawno temu mocno byłem wkręcony w muzykę Danny Gatton'a , mam pięć jego płyt - "88 Elmira Street", "Cruisin' Deuces", "Relentless", "New York Stories" i "Redneck Jazz Explosion". Najbardziej lubię Blue Note'owską i najbardziej chyba jazzową "New York Stories", zresztą wszystko mi się podoba, włącznie z rockandrollowymi klimatami i fajnie jest po latach powrócić do tych rzeczy. Wszystko kupione jeszcze za starych dobrych czasów, gdzie sklepy z płytami takie jak Tower Records egzystowały z powodzeniem, a i kupno płyt miało swoją wymowę i magię. "To se ne wrati" i ktoś kto tego ne doświadczył, nigdy się o tym nie dowie... no bo jak ma się dowiedzieć. Teraz to tylko sieć i "import-export-nowoczesny czarownik".

Parker's Mood

• 3 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Słucham sobie właśnie Miranda Sex Garden, a tu mi taka karawana wyjeżdża :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.