Skocz do zawartości
IGNORED

Bank serwisówek

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

Troszke nie na temat, ale nie wiedziałem gdzie to umieścić.

Kumpel kupił Unitre PW3015 i zaczął w niej grzebać. I przez przypadek zwarł wyprowadzenia tranzystora mocy.Padły bezpieczniki, a po wstawieniu nowych te też się palą. Ma ktoś może schemat tego wzmaka albo wie co trzeba wymienić?

mogę zrobić zdjęcia poszczególnych wybranych stron do cd820

Przy okazji - jeszcze raz zamieszczam - poszukuję serwisówki (lub skanu, zdjęcia wybranych stron) do cd7550 Grundiga. Mogę odstąpić za cd 7550 np. cd960, cd7500, cd74 itp.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

A czy ktos posiada moze jakakolwiek dokumentacje do Technicsa SU-VX620 ? Jestem wlasnie w trakcie naprawy. Podczas transportu pękła płyta główna i mam do połączenia 6 ścieżek, ale chciałbym jeszcze obejrzeć schemat.

Mam kilka serwisówek (schematów) do starszego polskiego sprzęta: WS-503 , G-8010 , PW-8010 , MDS-411 D Etiuda , AT-9010 (tylko schematy, rys. płytek i kostrukcji bez opisu czynności) , M-8010 (schemat) , T-8010 (schemat) , MSH-101 (schemat) , WS-301 S (schemat) . Jak coś jeszcze znajdę, uzupełnię.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - Marantz (oczywiscie szukalem co innego)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ponawiam prosbe:

czy ktos z Was ma moze serwisowke lub schemat gramofonu technics sl-23a ? Moze jakis namiar w necie za free. Znalazlem jedna, czy dwie strony gdzie chca 20$ i na dodatek nie wiadomo co z jakoscia :(((

Raz kupilem i bylo to nedzne ksero, gdzie polowy nie bylo mozna odczytac, a kaski niestety nie zwracaja.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.