Skocz do zawartości
IGNORED

Bank serwisówek

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

mam ciężko osiągalną serwisówkę cd arcam alpha 5+ i chyba 6 też w to wchodzi. mogę udostępnić. serwisówki na wymianę mile widziane :)

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

zobaczcie na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ja tam znalazłem mojego CDP791 i NADA 321 + 521 +524 ....

Niezła stronka (IMHO)

Ukryta Zawartość

Potrzebuje serwisowki i jakiegos czytelnego schematu do preampa SONY TA-ER1 - ma ktos moze? z checia sie powymieniam :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

"fakt - sporo i za free - może jakieś kolektywne ściąganie ;) ?"

Lepiej byłoby kolektywnie zrzucić i wykupić członkowstwo na tej stronie.

Jestem pierwszym chetnym, jest ktoś jeszcze nastepny ?

"fakt - sporo i za free - może jakieś kolektywne ściąganie ;) ?"

Lepiej byłoby kolektywnie zrzucić i wykupić członkowstwo na tej stronie.

Jestem pierwszym chetnym, jest ktoś jeszcze nastepny ?

Jestem Za z nickem "NO2"

Pytanie (może głupie) : dlaczego nie można na forum stworzyć zakładki "schematy/serwisówki"

Pls o opinie "nawet: zdaniem "prawników"

W końcu jest 1003 witryn z brdziej "gorszącymi" wpisami

swoją drogą pościągałem już to co mnie interesowało - została mi zakładka sony ale ta jest strasznie duża więc trzeba wybrać co ciekawsze bo ściąganie po jednym jest mocno upierdliwe

jak ktoś chce się bawić w płatne to widziałem jedną stronkę z service manualami online bardziej "wypasioną" tj. znacznie więcej schematów - chyba 5 euro za 48 godzin, potem za dłuższy czas relatywnie taniej

lukar - to jest dobry pomysł - zrobić zakładkę na schematy - pewnie większość ma trochę tego i tamtego - a skoro można mieć za darmo to czemu nie podzielić się z innymi

josef, 11 Lut 2008, 20:44

>jak ktoś chce się bawić w płatne to widziałem jedną stronkę z service manualami online bardziej

>"wypasioną" tj. znacznie więcej schematów - chyba 5 euro za 48 godzin, potem za dłuższy czas

>relatywnie taniej

Możesz podać tą stronkę.

Przypadkiem (podczas skręcania po wymianie napędu w CD53 ;) ) znalazłem serwisówkę do Marantza CD43/53/63

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pod tmliniem:

Ukryta Zawartość

Znajduja sie skany z serwisowki do preamp`u Sony TA-ER1. Skany zawieraja widok plytek drukowanych oraz pelny schemat preampa wraz z zasilaniem!

Ukryta Zawartość

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Pod tym linkiem - mialo byc :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.