Skocz do zawartości
IGNORED

Śmieszne błędy ortograficzne

excel

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) błąd przeszedł do historii forum.

Hehehehe, no to powinni pokazywać w gabinetach psychiatrycznych na poprawę humoru dla przypadków łagodnej depresji (a może i cięższej?).

A ze swojego podwórka pamiętam, jak kolega w podstawówce zrobił błąd w każdej literze słowa - zamiast Łódź napisał... fuć.

Odnośnie tego forum - przewlekłe jest mylenie słowa wieża z wiarą (czyli pisanie "wierza").

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wiemy wiemy suluben ze ta > wiara< to twoja łagodna forma depresjii albo inaczej mania przesladowczA.NADAL podtrzymuje oferte 5zł dla ojca wielmoznego rydzyka.hehehehehehE!!!!!!!ostatecznie mogie dac 7zł.wiecej nie jezd wart.

Ruf, czyli najszybszy sposób na umieszczenie dwóch byków w jednym rowie.

Wspomnienie z niskiej podstawówki - wręcz widzę tablicę z rzeczonym.

Ta sama epoka. Zadane było wypracowanie na temat Świtezianki.

Niejaki Stasiu nie zadał sobie trudu przeczytania choćby... tytułu lektury, uznanej widocznie za średnio obowiązkową.

I wyrzeźbił - do dziś nie rozumiem jakim cudem - tekst o Świntych Ziarkach.

Wyrasta to ponad zwykłe kiksy ortograficzne, ale akurat mi się przypomniało.

Mam zresztą w zanadrzu więcej takich słowotworków.

Pasinie ortorgafizcne nei ma snesu, wytsarczy szykbo pzrejrzeć teskt aby załpać snes!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Kilka dni temu oglądałem dokument rekrutacyjne kandydatów do pracy. W cv jednej osoby w rubryce zawód stało wielkimi wołami "móraż". Przyznam, że jak dla mnie, to przebija to nawet słynny "musk" zamiast "mózg"

A co do >>Pasinie ortorgafizcne nei ma snesu, wytsarczy szykbo pzrejrzeć teskt aby załpać snes!<< to w sumie racja, u dużej części ludzi mózg działa przy szybkim czytaniu jak automatyczna korekcja błędów i mimo że na pierwszy rzut oka w/w zdanie wygląda dziwnie, to najpierw czytamy i rozumiemy, a dopiero potem zdajemy sobie sprawę, że litery są poprzestawiane.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.