Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam śmałków do testu filtrów gł

Tomek Skura

Rekomendowane odpowiedzi

Stooooop! Bałem się, że temat przegapię, ale widzę, żem w dobrym momencie. Skoro poprzednicy "wymiękli", zgłaszam się. Jestem chętny, gotowy i ciekawy. Jutro poślę emaile w sprawie przesyłki, a po zabawie obiecuję recenzję (lub lakoniczne "nie słychać", jesli tak się zdarzy).

..no i się ruszyło!!;-)

Przepraszam za brak reakcji na maile, ale przed chwilką wróciłem z dwudniowego dreptania po ścieżkach Beskidu Wyspowego, więc zacznę funkcjonować jutro...

-> Tomek Skura, czy mogę przesłać filtry do Teo?

• 2 tygodnie później...

Witam i przepraszam za zwłokę w wysyłce filtrów, ale byłem ostatnio bardzo zabiegany, no i trochę się to opóźniło...

-> Pal, dostałem Twego maila, ale, jak zapewne widzisz w powyższych wpisach, filtry są obecnie u Teo, bo tak zdecydował właściciel...

Pozdrowienia dla testujących

Aktualizacja: filtry pobyły u mnie krótciutko, po czym wywędrowały do pal55 - który "akurat teraz może, a potem by nie mógł" ;) Za kilka dni wracają do mnie, na "poważniejszą" zabawę, a później prześlę je do następnej osoby.

profes - nie byłby źle, gdybym z czasem dostał na email twój adres ;)

Przepraszam, że zniknąłem bez słowa z forum i nie było ze mna kontaktu. Jestem dalej zainteresowany testowaniem filtrów. Ponieważ kolejka moja minęła, więc proponuję przenieść mnie na koniec listy. Mój mail: [email protected]

• 4 tygodnie później...

Swoją opinię wrzucę dosłownie za chwilę, a filtry poczta niesie do profesa. Trochę się u mnie zasiedziały, biedactwa, ale w tzw. międzyczasie testował je Pal55, a sam męczyłem je z dwoma różnymi wzmacniaczami.

Jedno przyznać muszę: akcja "filtry" spowodowała dramatyczną zmianę w brzmieniu mojego zestawu. Serio-serio. Dziękuję więc pomysłodawcy! ;)

Nie było mnie trochę na forum i nadrabiałem zaległości w czytaniu, ateraz zauważyłem , że kolejka się trochę wykoleiła, ale cały czas jestem mocno zainteresowany. Jak ktoś poukłada kolejkę to może trochę się wyjaśni.

Tomek, Ty pewmnie trzymasz cały czas rękę na pulsie, jak możesz ustaw kolejkę 'na torach'.

Szanowni Śmiałkowie.

Filtry są teraz u profesa (potwierdź proszę że dotarły)

Następni w kolejce:

andios

javo

ktoś jeszcze chetny?

Proszę pamiętać, że nie wolno ich trzymać dłużej niz 2 tygodnie i że zobowiązujecie sie umieścić opinię w stosownym dziale.

Tomek, proszę o kontakt emailowy (teo73 na o2 w pl), bądź o podanie swego adresu. Został u mnie kawałek filtrów - już po przesłaniu ich dalej zauwazyłem, że z jednego odpadła "etykietka". Nie będę "dosyłać" jej do filtrów, bo słabo się trzymała, to i komuś zgubi się na amen; chciałbym za to przesłać ją bezpośrednio Tobie.

Recenzję naturalnie już dawno dodałem, pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...

Witam, po dluzszej nieobecnosci.

Filtry dotarly i zostaly przetestowane. Oprocz mnie jeszcze dwoch audimaniakow sprawdzilo je w swoich sytsemach.

Prosze info na priv komu i gdzie przeslac filtry.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.