Skocz do zawartości
IGNORED

Wymiana aplitunera KD - Sony DA50ES na Arcam AVR300

Neonix

Rekomendowane odpowiedzi

Mam możliwość sprzedaży swojego obecnego SONY STR-DA50ES i dokładając 150PLN

zakup amplitunera ARCAM AVR300. Tylko czy taka zamiana ma sens?

Wartość sprzętu jest podobna, tylko ten Arcam jest czarny i bardziej pasowałby mi do salonu :)

Ale, co jest minusem nie mam możliwości odsłuchu tego ARCAMa.

Jak jest z elektroniką w obu tych urządzeniach? Wiem, że mój Soniak jest porządnie wykonany

od środka jak na amplituner minionych lat, czy Arcam, też wyznawał tą zasadę?

Czy miał ktoś możliwość odsłuchu Arcam AVR300?

"Kiedy wszystko się zmienia, muzyka piękną zawsze pozostaje."

Zgadzam się z kolegą wyżej. Użytkowałem kiedyś AVR100 i jego budowa wewnętrzna jest jednak lepsza od SONY. Duże kondziory i konkretny toroid jak w porządnym wzmacniaczy stereo. Dźwiękowo fajnie wyrównany w każdym paśmie. Więc na AVR 300 już na pewno się nie zawiedziesz.

Jeśli Arcam jest w dobrym stanie i nie był niefachowo naprawiany to nie zastanawiaj się tylko bierz AVR300.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.