Skocz do zawartości
IGNORED

Blu-ray do video oraz muzyki

Avathar

Rekomendowane odpowiedzi

TEST: Cambridge Audio Azur 751 BD w Stereoplay 8/2011

Prawdziwie uniwersalne urządzenie za które z przyjemnością można zapłacić całe 1300€ (jeśli się je akurat ma). Cambridge Audio potrafi odtworzyć płyty: Blu-ray 3D, DVD Audio/Video, SACD, CD. Dzięki bardzo dobrym właściwościom użytkowym i bardzo dobremu brzmieniu Azur 751 BD zdobył nagrodę Highlight.

Sony KD85-ZG9? , Denon AVC-X6700H + Monster Power MPA-3250 + Emotiva XPA 7-kanałowa gen.2 , Pioneer UDP-LX800.Projektor JVC RS2 - Adeo Tensio professional pro 110",Monitor Audio-Platinum PL 300 + Platinum PLC 350 + SVS Ultra + GX100 + 4 szt. sufitowe Dali Phantom H-80 +VELODYNE DD-15 Plus. Kable do kolumn: QED Genesis Silver Spiral, Chord Odysey 2. Listwa Monster Cable HTS 5100 + Power Center HTS 1000, kable sieciowe Monster Powerline 400 . Apple TV4K.

Dac-a już mam, filmy będę oglądał po lan/wifi oraz z płyt, podobnie muzyka płyty plus kolekcja flac na dysku stacjonarnego komputera.

Różnica cenowa pomiędzy Dune prime 3.0 a oppo 93 to 1500 pln - jak dla mnie to dużo, a 5200 pln za Azura 751 BD to już zupełnie po za moim zasięgiem finansowym.

751BD oficjalna cena to ok. 4550pln. Nie wiem skąd wziąłeś taką cenę. A wiem, że o wiele taniej można go wyrwać.

Sony KD85-ZG9? , Denon AVC-X6700H + Monster Power MPA-3250 + Emotiva XPA 7-kanałowa gen.2 , Pioneer UDP-LX800.Projektor JVC RS2 - Adeo Tensio professional pro 110",Monitor Audio-Platinum PL 300 + Platinum PLC 350 + SVS Ultra + GX100 + 4 szt. sufitowe Dali Phantom H-80 +VELODYNE DD-15 Plus. Kable do kolumn: QED Genesis Silver Spiral, Chord Odysey 2. Listwa Monster Cable HTS 5100 + Power Center HTS 1000, kable sieciowe Monster Powerline 400 . Apple TV4K.

W Korisie w Poznaniu możesz zamówić bez problemu. Mnie już proponowali...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.