Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  120 członków

Simaudio Klub
IGNORED

Simaudio CLUB

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, deltab napisał:

Wzmacniacz zakupiony, teraz pytanie o streamer. Czy lepszym rozwiązaniem będzie moon 180 mind + 300d v1, czy raczej (ze względu na to, że to już stary sprzęt), lepiej w podobnych pieniądzach zainwestować w coś bardziej ,,nowożytnego" czyt. eversolo dmp a6 ew. wiim ultra?

Moon Mind 2, zależy co potrzebujesz.

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

• 4 tygodnie później...

Gdyby, ktoś rozważał zakup Moon 390D - to zapraszam, rekonfiguruję mój system...

Zakupiony nowy w polskiej dystrybucji w 28.05.2020 roku nadal na gwarancji  5 lat (wydłużona przy zakupie do 2030r.). Stan idealny. Komplet akcesoriów i opakowań. Cena do rozsądnej negocjacji...

Link do ogłoszenia:

https://www.hifi.pl/ogloszenie/audio/42/517365.php

W dniu 29.03.2021 o 23:32, Pantaleon napisał:

2/ świetnie znam i 240i i ACE. O ile, mogę sobie wyobrazić, że Twój wybór może wpasować się do 240i, o tyle do ACE nie zaryzykowałbym tego mariażu, 

Przeglądam sobie wątek... trafiłem na voodoo kablowe do poszczególnych modeli, które mnie zainteresowało... i takie coś z wykopalisk. Post kogoś, kto nt. kabli bardzo konkretnie się wypowiada i całe litanie tworzy. I już zaczynam przechodzić z kablosceptyka do sekcji, że może jednak jest coś na rzeczy i czytam jak powyżej. I... wybuchnąłem śmiechem. EXPERT, który świetnie zna Moona 240i i ACE, nie zauważył, że 240i to ACE bez modułu do streamingu? I wg niego coś może się wpasować w 240i, ale nie w ACE.
Jaja jak berety!
Podziwiam czasami na tym forum wytwory wyobraźni! Można się pośmiać. 😄

• 3 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.