Skocz do zawartości
IGNORED

sony str-da2400es +wzmacniacz(no wlasnie jaki?)

spageti

Rekomendowane odpowiedzi

witam sedecznie!bardzo prosze o porade jaki wzmacniacz najlepie bedzie wspolgral z str2400es.chcialbym pojjsc bardziej w strone stereo nie rezygnujac z kina domowego.budzet do 2000zl.bedzie to gralo na jbl e80.pozdrawiam

Jaki ? A taki który będzie najlepiej współpracował w stereo z twoimi JBL E 80 .

czyli hk990 bedzie si?jak myslisz bo generalnie hk dobrze sie komponuja z jbl a mam dobra cene na niego oczywscie uzywka mala poprawka 980 za 650 ale wolalbym nowy nie za bardzo chce mi sie ladowac w uzywke

witam sedecznie!bardzo prosze o porade jaki wzmacniacz najlepie bedzie wspolgral z str2400es.chcialbym pojjsc bardziej w strone stereo nie rezygnujac z kina domowego.budzet do 2000zl.bedzie to gralo na jbl e80.pozdrawiam

Ja wolałbym te 2k dołożyć do lepszych kolumn i dalej korzystać z końcówek amplitunera (wcale nie najgorszych), niż kupować dodatkowy wzmacniacz...

Audiophools - goo.gl/NJkF8

Wiesz , najlepiej odsłuchać HK i z kilka innych wzmacniaczy , rezultat może być zaskakujący .

Też słyszałem , że HK dobrze gra z JBL , ale czy inne gorzej ? To musiałby odpowiedzieć , ktoś kto przyrównywał te kolumny z różnymi wzmacniaczami zintegrowanymi dwukanałowymi .

Miałem JBL E 90 z Yamaha ax 396 , grało to dobrze , lecz przyrównanie mam z nimi tylko do Yamahy amplitunera wielokanałowego ( wiadomo jaki rezultat )

JBL - te sprzedałem gdyż kupiłem na wyrost i wstawiłem do małego pokoju .

Jeżeli mógłbyś poszerzyć budżet to może udało by się kupić wzmak z takim specjalnym przystosowaniem do połączenia kina .

Funkcja ta pozwala w czasie pracy kina ominięcie pokrętła głośności w wzmacniaczu dwukanałowym zintegrowanym .

Edytuję : czytaj o tej funkcji od postu nr.15

Otwórz niżej mój ostatni link ( w tym linku co Ci podaję ) :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Według tej listy to HK 990 ma tą funkcję

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.