Skocz do zawartości
IGNORED

Tannoy F3, H/K avr155 vs laptop

grzechu89

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ostatnio nabyłem sprzęt jak w temacie fronty Tannoy F3, amplituner Harmana avr155 wiem szału nie ma ale jak na moje możliwości uważam że sprzęt gra ładnie i teraz moje pytanie brzmi jaką karte dźwiękową zewnętrzną polecilibyście do tego zestawu coby zagrało to jeszcze ładniej bo niestety źródłem pozostanie puki co laptop?? jakieś propozycje? pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/87101-tannoy-f3-hk-avr155-vs-laptop/

Witaj,

oczywiście pomożemy,

napisz mi proszę trochę więcej szczegółów - jakie rodzaje muzyki zazwyczaj słuchasz, jakie lubisz brzmienie, jaki masz budżet na urządzenie.

Czekam na info

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

nie zamykam się w jednym rodzaju muzyki tak że ciężko powiedzieć natomiast chodzi głównie o poprawe brzmienia danych kolumn brakuje mi w nich troszke basu co szczególnie objawia się w muzyce elektronicznej którą też zdarza mi się słuchać, nie lubie dudnienia ale tu jest go zdecydowanie za mało. Mam pytanie czy jeżeli mam okazje zmienić ten mój amplituner harmana avr 155 na wzmacniacz Marantza PM7000 to czy taki zabieg poprawi w jakimś stopniu jakość basu??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.