Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny pod preferencje sprecyzowane

ProgRockJester

Rekomendowane odpowiedzi

To, które te kolumny w końcu? ;]

"Talking me at last to the World where uncertainty does not exist.

In Heaven or Underground..." - Mr. Doctor

Leonie Amatorze.

Nie nakręcaj kolejnej kłótni :)

To ja tutaj tworzę definicję, która pewnie będzie punktem wyjściowym analiz na wszelkich forach tego świata, być może trafię do Wikipedii, a Ty siejesz ferment ! No wiesz ! CO powiedzą Twoje wnuki gdy sięgną do źródeł będąc dumni, że uczestniczyłeś w tworzeniu ... a wyjdzie, że tylko zgryźliwie przeszkadzałeś ??

Leonie ! Tworzymy historię !

:) :) :)

Czyli trafimy może do Wikipedii? O, to rzeczywiście przepraszam :)

Poległem :) Nic już nie napiszę, bo znowu będziesz trzy dni szukał w książkach jak mi odpowiedzieć.

Leonie, Twoje projekcje są zabawne, ale to tylko projekcje.

Naprawdę istnieją ludzie, dla których jakieś tam przepychanki na forum audiofilskim mają priorytet o wiele, wiele niższy niż choćby poobiednia drzemka, już nie mówiąc o umowach/zobowiązaniach etc. Trzy dni na odpowiedź...LOL! W trzy dni można calkiem nieźle zapoznać się z jakimś wybranym zagadnieniem z kwantówki, a nie szukać prostych odpowiedzi na proste teksty leona amatora.

Btw, o moją klawiaturę się nie martw, klawiatura to moje narzędzie pracy, laptop też.

Narzędzie pracy jak padnie, to się zamienia na inne i pracuje dalej, zbędna troska.

Skoro masz już nie pisać...dobrze, kończmy ten niewątpliwie burzliwy, ale jednak off-topic.

Za parę dni wyjeżdżam na tydzień trochę się dogrzać/doświetlić; nie chcę żebyś w tym czasie - kiedy ja będę się wylegiwać na piaseczku - żył w stresie że Ci odpisuję ;-).

pozdrawiam i

EOT

Jancio

Of course, equalizers are an absolute heresy - so go ahead and burn me at the stake(Thorsten Loesch).

Leonie, Twoje projekcje są zabawne, ale to tylko projekcje.

Naprawdę istnieją ludzie, dla których jakieś tam przepychanki na forum audiofilskim mają priorytet o wiele, wiele niższy niż choćby poobiednia drzemka, już nie mówiąc o umowach/zobowiązaniach etc. Trzy dni na odpowiedź...LOL! W trzy dni można calkiem nieźle zapoznać się z jakimś wybranym zagadnieniem z kwantówki, a nie szukać prostych odpowiedzi na proste teksty leona amatora.

Btw, o moją klawiaturę się nie martw, klawiatura to moje narzędzie pracy, laptop też.

Narzędzie pracy jak padnie, to się zamienia na inne i pracuje dalej, zbędna troska.

Skoro masz już nie pisać...dobrze, kończmy ten niewątpliwie burzliwy, ale jednak off-topic.

Za parę dni wyjeżdżam na tydzień trochę się dogrzać/doświetlić; nie chcę żebyś w tym czasie - kiedy ja będę się wylegiwać na piaseczku - żył w stresie że Ci odpisuję ;-).

pozdrawiam i

EOT

Jancio

No to udanego wypoczynku:) Również od myślenia:) Jak wszystko w nadmiarze - szkodzi.

A propos nadmiaru: uważaj na słońce, żebyś nie wyglądał później jak przypalona fryta :)

pozdrawiam również

Aloha, Vaja Condijos itd. itp. ... :)

Tylko mi nie mów Jancio, że przez tydzień będziesz mieszkał jak jakiś gekon w terrarium ?? Gdzie ten ciepły piaseczek konkretnie ??

Fuerteventura. Nie znam innego miejsca, gdzie mozna pojechać o tej porze roku, tak żeby było to w strefie euro, cisza, spokój, ciepełko 25-30stC, rewelacyjny piaseczek i dojazd ~5h.

Znaczy, są inne wyspy-sąsiadki, niektóre bardziej popularne. Ale jak piaseczek ma być a nie tylko kamienie, i w dodatku kilometry tego piaseczku - to tylko ta ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jancio

Ukryta Zawartość

Of course, equalizers are an absolute heresy - so go ahead and burn me at the stake(Thorsten Loesch).

Fuerteventura. Nie znam innego miejsca, gdzie mozna pojechać o tej porze roku, tak żeby było to w strefie euro, cisza, spokój, ciepełko 25-30stC, rewelacyjny piaseczek i dojazd ~5h.

Znaczy, są inne wyspy-sąsiadki, niektóre bardziej popularne. Ale jak piaseczek ma być a nie tylko kamienie, i w dodatku kilometry tego piaseczku - to tylko ta ;)

Ukryta Zawartość

Jancio

nie na bieżąco widzę jesteś:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

A propos nadmiaru: uważaj na słońce, żebyś nie wyglądał później jak przypalona fryta :)

Hehe...to się nie uda, choćby nie wiem co, wypuść światło/ciepłoluba na słońce, to i tak się przypali i tak.

Jak fryta to nic jeszcze, gorzej jak się wygląda po powrocie jak miś panda(okulary przeciwsłoneczne potrafią zostawić niewysmażone jasne placki wokół oczu :)

Jancio

nie na bieżąco widzę jesteś:

Ukryta Zawartość

Myślę że biorąc pod uwagę odległość i lokalizację Hierro w stosunku do Fuerte, to nie ma się czym martwić.

Jak na Teneryfie i G.C. zaczną panikować, to się pomyśli.

A poza tym...który meloman nie chiałby usłyszeć jak brzmi erupcja wulkaniczna ;-)

Jancio

p.s. tśśśśś...bo jak się żonka połapie że coś tam coś tam, to będę czekać z wyjazdem do stycznia albo co, zanim się sytuacja nie wyklaruje.

Ukryta Zawartość

• 3 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.