Skocz do zawartości
IGNORED

Tuning marantza - zlecę.

adar1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Pytanie i prośba zarazem. Szukam kogoś obeznanego w temacie modyfikacji sprzętu, któremu chciałoby się za rozsądne pieniądze zmodyfikować wzmacniacz i cd marantza (66 i 63). Oczywiście zależałoby mi na kimś sprawdzonym i polecanym. Ewentualnie gdyby ktoś mógłby sie odnieśc do oferty modyfikacji sprzętu (cena i zakres) oferowanej na portalu aukcyjnym świstak przez użytkownika modraba. Pzdr.

https://www.audiostereo.pl/topic/87538-tuning-marantza-zlec%C4%99/
Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

To co najmniej drugi wątek, w którym ich reklamujesz. Bierzesz od nich dolę za każdego napędzonego klienta?

No jasne. Tak samo jak 90% innych ludzi, którzy podając jakiekolwiek linki na tym forum biorą kasę od stron i allegrowiczów do których link prowadzi.

Pełna inwigilacja... Jeszcze trochę i bedzie strach bąka puścić żeby ktoś cię nie oskarżył o jakąś współpracę.

Jak komuś poleciłem kilka razy amplituner Onkyo to też napiszesz że biorę kasę od każdej sprzedanej sztuki?

`

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Spróbuj Goldfinch-mod:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Ja jestem zadowolony

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

90 % modyfikacji to naciaganie klienta na kasę

Może jakiś sens ma wymiana kondenstaorów ... wzm operacyjnych choć na ogół cięzko sie doszukiwać różnic ....

Goście po prostu żerują na tym ot cała tajemnica :)

Jak widzę modyfikację CD Sony M11 :) to mnie to bawi :)

Pewnie malucha tez mozna tuningować (na ogół nazywa się to wiejskituning)

Jak chcesz wyrzucić w błoto parę stów a później zonk :) to ....

90 % modyfikacji to naciaganie klienta na kasę

Może jakiś sens ma wymiana kondenstaorów ... wzm operacyjnych choć na ogół cięzko sie doszukiwać różnic ....

Goście po prostu żerują na tym ot cała tajemnica :)

Jak widzę modyfikację CD Sony M11 :) to mnie to bawi :)

Pewnie malucha tez mozna tuningować (na ogół nazywa się to wiejskituning)

Jak chcesz wyrzucić w błoto parę stów a później zonk :) to ....

Ja dałem do "profesjonalnego" tuningu CD 63 KIS i ..... sprzedałem go potem za cenę równoważną kosztowi

tego tuningu (jakies 500 zł).

Wniosek - wątpię czy można ten CD zrobic "lepszym" (jakkolwiek jest on IMO całkiem niezły)

pozdrawiam,

Krzysiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.