Skocz do zawartości
IGNORED

Linn MAJIK CD + Linn Majik I albo Linn Majik DS-I

magellann

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ciekawi mnie opinia na temat wyboru zestawu Linn MAJIK CD + Linn Majik I albo odtwarzacza strumieniowego Linn Majik DS-I ??? Co jest lepszym rozwiązaniem, patrząc na jakość odtwarzanej muzyki??? Słucham muzyki klasycznej i na ten gatunek się nastawiam. A na czym chciałbym słuchać??? Słuchawki Audio-Technica ATH-W1000X (lub inne w podobnej cenie). Proszę o wypowiedzenie się "jasne" ZA i PRZECIW danej opcji...

To wszystko zależy od tego w jakiej formie posiadasz obecną muzykę: płyty CD czy pliki? Osobiście wybrałbym odtwarzacz CD ze względu na posiadaną kolekcję płyt. Poza tym preferuję kupno płyt niż muzyki w formie elektronicznej, nawet mimo większej rozdzielczości. Dla mnie CD jeszcze długo nie zginie a kto wie, czy nie dołączy do tego jeszcze gramofon.

Reasumując jestem za CD: tańsze nośniki, większy wybór muzyki.

Witam,

ciekawi mnie opinia na temat wyboru zestawu Linn MAJIK CD + Linn Majik I albo odtwarzacza strumieniowego Linn Majik DS-I ???

A może tak Linn Ikemi, jeśli nie boisz się sprzętu z drugiej ręki? Brzmi rewelacyjnie, kosztuje niewiele - same korzyści.

To wszystko zależy ...

Używam DS'a, a muzykę kupuję zarówno w plikach jak i na CD.

Jak dotąd nikt nie wyrzucił mnie ze sklepu tylko dlatego, że nie mam tradycyjnego odtwarzacza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.