Skocz do zawartości
IGNORED

Amplituner do MA RX 8

Darmo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem RX 8, ale jeszcze bez ampli. Pokój około 20m/k, muzyka: rock, chill out, filmlowa, pop oraz elektroniczna.

podział muza 60% kino 40%. Cena ampli do 4,5 tyś.

Byłem na paru odsłuchach, ale nie chce mówić jakiego sprzętu. Chce obiektywnej oceny, bo sprzedawcy, takie odniosłem wrażenie kierują się tylko sprzedażą.

Dziękuję za pomoc.

https://www.audiostereo.pl/topic/87990-amplituner-do-ma-rx-8/

Witaj,

Zwróć uwagę na amplituner Cambridge Audio Azur 650R (niestety trochę przekroczyły budżet, ale naprawdę warto) oraz Marantz SR 6006. Można także posłuchać najnowszej Yamahy RX-A1010. W muzyce jednak najlepiej zagra CA.

Zapraszam na odsłuchy

W przypadku pytan służę pomoca

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

zbliża się ciekawa nowość z Cambridge Audio

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

I jeszcze informacja przy opisie tego Cambridge, że to jest Hi-End.

Za 5500 to na pewno :)

Sony KD85-ZG9? , Denon AVC-X6700H + Monster Power MPA-3250 + Emotiva XPA 7-kanałowa gen.2 , Pioneer UDP-LX800.Projektor JVC RS2 - Adeo Tensio professional pro 110",Monitor Audio-Platinum PL 300 + Platinum PLC 350 + SVS Ultra + GX100 + 4 szt. sufitowe Dali Phantom H-80 +VELODYNE DD-15 Plus. Kable do kolumn: QED Genesis Silver Spiral, Chord Odysey 2. Listwa Monster Cable HTS 5100 + Power Center HTS 1000, kable sieciowe Monster Powerline 400 . Apple TV4K.

Witam,

Miałem amplituner CA 650R+odtwarzacz blu-ray 650BD w połaczeniu właśnie z MA RX8 i byłem bardzo zadowolony,zarówno w stereo,jak i w KD.Zresztą w stereo ten amplituner wg. mnie jest wybitny,oczywiście w swoim przedziale cenowym.

Jak chcesz więcej informacji zapraszam na PW.

Pozdrawiam,

jacekf

Polecam amplituner Anthema mrx 500 lub 700. Tu masz chyba najnizszą cene

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Polecam Ci również zapoznani się z recenzją

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Słuchałem tego cacka u kolegi na rx8. Rewelacja.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I jeszcze informacja przy opisie tego Cambridge, że to jest Hi-End.

Za 5500 to na pewno :)

who cares, czy napisali w sklepie, czy dobry czy nie dobry.

prezentuje się ciekawie, warto wiedzieć, że coś takiego wchodzi, a nie wiecznie stękać.

Przepraszam, miałem problem z dodaniem załączników. Podsyłam już sprawne linki. Tutaj znajdziesz mrxa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) a tutaj jego test

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Miłęj lektury i jeszcze raz przepraszam za małe zamieszanie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.