Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie forumowiczów 2011

Teo

Rekomendowane odpowiedzi

Zwykle o tej porze roku pojawiał się tu mój wpis z informacją o spotkaniu forumowiczów z okazji Audio Show. W tym roku postanowiła wyręczyć mnie Redakcja, czego póki co pozwolę sobie nie komentować. Tymczasem, zgodnie z tradycją:

Spotkanie forumowiczów z okazji Audio Show odbędzie się - jak co roku - w pubie Harenda, ul. Krakowskie Przedmieście 4/6, W-wa. Pub znajduje się o kilka minut spaceru od hotelu Bristol, jednego z trzech goszczących wystawę. Pub nie jest widoczny z bezpośrednio z ulicy, stojąc w okolicy pomnika Kopernika należy rozejrzeć się za tablicą wskazującą właściwy kierunek.

Termin spotkania: sobota, 12 listopada, godzina 20:00 (można oczywiście przyjść wcześniej). Stoły zarezerwowane mamy w sali dla niepalących.

Z okazji spotkania firma Site zaproponowała zasponsorowanie pewnej ilości piwa i przekąsek. W imieniu forumowiczów dziękuję za miły gest. Piwo i przekąski dostępne będą dla wszystkich uczestników spotkania, niezależnie od ich przynależności do jakichkolwiek grup, towarzystw czy klubów.

Osoby chętne, by w czasie trwania wystawy uwiecznić się na wspólnym zdjęciu, zbierają się w hollu hotelu Sobieski, przy szatni na parterze (maksymalnie w lewo od wejścia do hotelu), w sobotę o godzinie 12:00. Uwaga: „akcja zdjęcie” nie ma wyznaczonego organizatora, uczestnicy proszeni się o samozorganizowanie się. I o przyniesienie przynajmniej jednego aparatu ;)

Do zobaczenia na wystawie!

https://www.audiostereo.pl/topic/88200-spotkanie-forumowicz%C3%B3w-2011/

Zwykle o tej porze roku pojawiał się tu mój wpis z informacją o spotkaniu forumowiczów z okazji Audio Show. W tym roku postanowiła wyręczyć mnie Redakcja, czego póki co pozwolę sobie nie komentować. Tymczasem, zgodnie z tradycją:

Do zobaczenia na wystawie!

To znaczy,że nie będzie Ciebie w Harendzie?

Z osobą towarzyszącą można wpaść na piwo?

Że jako lubię piwo to pierwszy się zapisuje na osobę towarzyszącą dla SAudiofila!

Pozdr

Bo któryś raz z kolei jak sie klika w stronke klubu - i darmowej rejestracji - piwa ( mam gdzieś to piwo )- to po prostu wyskakuje komunikat błąd itd

Powalczcie z tym

Pozdr

Nie ma trudnych głośników - tylko prądu czasem brak

Ja

na Pradze nie ma ciasnych uliczek, tam w ryj walą na widoku, ale nie za darmo przecież

(za to każdy powód jest dobry)

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

W zagrodzie też :) I też z tradycją hehe

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Audio Show za nami, spotkanie już się odbyło, a ja pozwolę sobie na jeszcze jedno ogłoszenie parafialne.

W zamieszczonym przez właściciela forum "zaproszeniu na piwo od Site" pojawiła się informacja, jakoby organizatorem tegorocznego spotkania forumowiczów z okazji Audio Show była firma Site. Informacja ta nie była zgodna z prawdą i po pewnym czasie została usunięta. Skłoniła mnie jednak do pewnej refleksji: organizowanie spotkań z okazji Audio Show było jedną z nielicznych rzeczy, które łączyły mnie jeszcze z forum Audiostereo. Ani to, ani aktualny stan czy poziom forum nie uzasadniają dalszego spędzania tu czasu.

Uprzejmie informuję, że tegoroczne spotkanie było ostatnim, którego organizacją się zajmowałem.

Ponieważ spotkania cieszą się popularnością, zachęcam by w kolejnych latach ich organizacją zajął się ktoś inny.

Może będzie to firma Site? Będziecie mogli pisać, że organizujecie spotkania, nie mijając się przy tym z prawdą.

• Administratorzy

Teo: chyba trochę przesadzasz. Firma zamieściła jedynie ogłoszenie, że zaprasza wszystkich użytkowników na spotkanie, by dotrzeć do jak największej liczby osób. Nikt nie śmiał przypisywać sobie Twoich zasług, a nawet w jednym z tematów Dawid napisał Ci podziękowania.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Zle sie dzieje na swiecie i na forum skoro ,,rdzenni,, forumowicze odchodza skonsternowani poziomem i ogolnym dzialaniem zarzadu oraz uzytkownikow...smutne.

Ps. Napiszcie chociaz czy bylo Wam tam milo na tym spotkaniu bo jak czytam opinie o AS to mam wrazenie ze nikomu nic sie nie podoba.

robix

Teo: chyba trochę przesadzasz. Firma zamieściła jedynie ogłoszenie, że zaprasza wszystkich użytkowników na spotkanie, by dotrzeć do jak największej liczby osób. Nikt nie śmiał przypisywać sobie Twoich zasług, a nawet w jednym z tematów Dawid napisał Ci podziękowania.

Cytuję ogłoszenie, które zamieściliście w październiku: "Z radością informujemy, iż zgodnie z wcześniejszymi informacjami organizujemy spotkanie forumowiczów po audio show". Treść ogłoszenia została po kilku dniach zmieniona, jednak w pierwszej wersji brzmiała jak brzmiała.

Skoro przypisujecie sobie organizację, to organizujcie. Zgodnie z informacją zamieszczoną wyżej, od przyszłego roku nie będę Wam w tym przeszkadzać.

Gwoli ścisłości, moja decyzja nie wynika z nagłego focha spowodowanego Waszym mijaniem się z prawdą, jej powody związane są raczej z oceną ogólnego stanu i poziomu forum.

Cytuję ogłoszenie, które zamieściliście w październiku: "Z radością informujemy, iż zgodnie z wcześniejszymi informacjami organizujemy spotkanie forumowiczów po audio show". Treść ogłoszenia została po kilku dniach zmieniona, jednak w pierwszej wersji brzmiała jak brzmiała.

Skoro przypisujecie sobie organizację, to organizujcie. Zgodnie z informacją zamieszczoną wyżej, od przyszłego roku nie będę Wam w tym przeszkadzać.

Gwoli ścisłości, moja decyzja nie wynika z nagłego focha spowodowanego Waszym mijaniem się z prawdą, jej powody związane są raczej z oceną ogólnego stanu i poziomu forum.

Panie Teo,

przepraszam, ale osochodzi. Pan jesteś właściciel tego forum? Pan płacisz za te "frikasy"? Ktoś Pan jest i co Pan robisz między wódką a zagrychą...

Moim zdaniem było tak sobie, mówiąc o spotkaniu ogólnie....

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Nie o piwo chodzi, jakoś wszyscy we własnych stolikach siedzieli, takie miałem wrażenie.... Ja i tak mało ludków znałem, więc nie miałem jak tego towarzystwa jakoś obudzić :)

Dziękuję Teo i pozostałym obecnym za spotkanie przy piwku, nawet jeśli to ostatnie. Trochę zawiodła obsługa lokalu, sadzając nas na początku w części dla palących.

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-9792-0-63768700-1321552235_thumb.jpg

post-9792-0-63596100-1321552272_thumb.jpg

post-9792-0-67426800-1321552390_thumb.jpg

post-9792-0-63405500-1321552426_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.