Skocz do zawartości
IGNORED

Budżetowe ampli i kolumny do KD

JungSon

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejny temat pt.budżetowy zestaw do KD,proszę was o pomoc w doborze komponentów.Zadzwonił wczoraj do mnie kolega i poprosił mnie o pomoc przy wyborze kolumn i ampli do KD.Zestaw ma być budżetowy cena zestawu max.2500 zł ,jako żródło pracować będzie PS3 ,metraż pokoju 3,5-3,5 także nie duże pomieszczenie.Szperałem nieco w necie,a także słuchałem w lokalnych sklepach różnych zestawów jednak do jakichś konkretnych wniosków nie doszedłem,dlatego proszę Was o pomoc przy wyborze odpowiedniego zestawu.Z tego co wyczytałem w sieci ,przyzwoitym wyborem jeśli chodzi o ampli jest Denon AVR-1312

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ... 312&ref=23 ktoś go może miał w swoich rękach i porównywał z jakimś innym? A może ta Yamaszka będzie lepsza

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ... 567&ref=23. Jakie kolumny polecacie? Za wszelką pomoc dziękuję w imieniu swoim i kolegi.Pzdr.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/88589-bud%C5%BCetowe-ampli-i-kolumny-do-kd/

Denon 1611 + Jamo 606 i będzie extra.

Ten ampli może być dobrym wyborem,tyko kolumny Jamo mnie jakoś nie przekonują.Słyszałem jakiś droższy zestaw i niestety grał kiepsko.

Ten ampli może być dobrym wyborem,tyko kolumny Jamo mnie jakoś nie przekonują.Słyszałem jakiś droższy zestaw i niestety grał kiepsko.

A moze cos takiego:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Gra wysmienicie i przy muzyce i w kinie domowym. Gotowe rozwiazanie tylko podlaczyc PS3 optykiem i juz :)))

Ukryta Zawartość

Dzięki za odpowiedż.Kolega nie chce zestawu z jednego pudełka,taki już ma,szukamy amplitunera i kolumn 5.1/5.0. amp musi mieć nowe dekodery (DD True HD,DTS HD MA) na pokładzie.

Dzięki za odpowiedż.Kolega nie chce zestawu z jednego pudełka,taki już ma,szukamy amplitunera i kolumn 5.1/5.0. amp musi mieć nowe dekodery (DD True HD,DTS HD MA) na pokładzie.

Aaa rozumiem, nie zalezy mu na dobrym dzwieku, tylko to gadżeciasz :)))

Absolutnie nie jest gadżeciarzem.Systemu Kefa,który poleciłeś raczej nie rozbuduje się do 5.1,po za tym nie uważam,że system złożony z amplitunera i kolumn będzie w czymkolwiek gorszy,a wręcz przeciwnie.

Aaa rozumiem, nie zalezy mu na dobrym dzwieku, tylko to gadżeciasz :)))

Wystarczy, że podałeś link już w innym temacie do swojej aukcji, na pewno sprzęt jest bardzo dobry skoro tak bardzo starasz się go sprzedać.

Jeżeli chodzi o amplituner,to padł wybór na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) na razie nie będzie kupował całego zestawu kolumn 5.0 ,tylko weżmie fronty.Tu jednak jeszcze decyzja nie zapadła jakie to będą kolumny.Myślę,że powinien kupić jakieś podstawkowe, póżniej przerzuci je na tył,a w przyszłym roku będzie mógł, jak dozbiera kasy,kupić jakieś przyzwoite fronty.Ok.,a zatem jakie kolumny byście polecili do ww.Yamahy? Może coś od Kody?

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.