Skocz do zawartości
IGNORED

Ostatnia edycja płyty testowej

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

Fr@ntz, dziecko? no tak tylko, że to dziecko to dryblas 190cm i słusznej wagi w szczytowej formie kondycyjnej, to co miałem ja stary dziadek stać w kolejce? Panienkę w okienku pewnie podrywał bo mówi, że było nieźle i pytał czy coś jeszcze wysłać :-)

Leszek, prześmiewco - to jest bardzo ciekawe. Ale chyba nie LP :) 8 minut muzyki na 12 calach? I płyta wycinana nie tłoczona. W dodatku w folii. Fajna byłaby na tym pocztówka dźwiękowa. Ciekawe czy robią jeszcze płyty ze szlaki ;)

Wernen nie wnikam czy to 12 na 33 czy 12 na 45 nacinaną(om)* czy tłoczoną(om)*niepotrzebne skreślić ;o) Sam wolałbym tłoczoną!Po prostu chcialbym zeby Fade zrobił płytę testowa na winylu!!!Fade czy TY mnie słyszysz?! :O)W Słowacji tloczą! ;o)Bracia Polacy tłoczmy się!...na winylu! ;o)

Leszek > Żaden problem :-) . Sygnały są. Pozostaje problem miejsca i kosztów , oraz przemyślenia od nowa sygnałów, ponieważ np 20 kHz jest bezsensem. Można by dodać jeszcze jakies inne sygnały które uprościłyby regulację wkładek.

fadeover > Nie znalazłem odpowiedzi od Ciebie czy ja też mogę odebrać osobiscie i dokładnie gdzie miałbym się zgłosić bo jeszcze u Ciebie gościem nie byłem:)

Z góry dzięki!!

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

To nie jest problem kiedy.No może nie rano bo mam szkołe ale nieco później bez problemu.

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Ze względu na chwilowe braki w zaopatrzeniu, nakład będzie wydrukowany na dwóch rodzajach płyt:

na tradycyjnych dysanach audio oraz na verbatimach audio (crystal, metal azo) mam nadzieje ,że też są dobre ( nie testowałem).

Czy ktos ma o nich jakąś opinię ?

fadeover, co do płyt. juz to tutaj kiedyś napisałem,

w każdym bądź razie NOSPR swoje nagrania dla radia nagrywa na normalnych CD-R(Verbatim) a nie audio,

bo to jest żadna różnica - to są słowa ichniejszego reżysera dźwięku, swoją drogą naprawdę świetnej osoby w tym fachu.

kapelli > Decydując sie na płyty typu audio - zabezpieczyłem tu interesy niektórych forumowiczów, u których ponoć normalne CD miały problemy z odczytem - musiał byc fabryczny znacznik audio.

Osobiście wolałbym na Verbatimach poniewaz mam jakoś większe zaufanie do nich niż do dysanów.Pozatym z tego co mi wiadomo są to jedne z bardziej wytrzymałych na czas płyt z dobrym reflexem światła.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.