Skocz do zawartości
IGNORED

Ostatnia edycja płyty testowej

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

Fadeover

Na dwóch płytach, poprzednia z grudnia 03. Nie wiem jaka może być przyczyna. Nie sądzę by to była sprawa sprzętu. Stereo jest ok, również doskonale słychać przejście od lewego do prawego kanału w 41 krokach.

Fadover, nie chcę byś pomyslał że jest to jakaś reklamacja z mojej strony. Zastanowiło mnie jedynie, że tak jest na obydwu edycjach płyty. Sprawdzę jeszcze na innym odtwarzaczu, może tu tkwi przyczyna.

proxima - ok sprawdź - ja nie sądzę ,żeby to była wina płyt . Nikt mi o takich wadach nie meldował. Dlatego sądze ,że jest to spowodowane wadami twojego sprzętu.

Panowie,bo zaczne się cieszyć,że mam Technicsa 770D bo nic co do joty nie jest urwane ani zakłucone. Jeśli AUDIOFILSKI sprzęt ma takie wady to ja dziękuje,zostaje przy budrzetówce!!

Aha, i przepraszam za błedy

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

No właśnie, dlaczego nie ma na stereo? Godzinkę temu złapałem forewera na forum w stereo z zapytaniem,

czy jest możliwość zakupu płyty? Tu znalazłem się przypadkowo i się dowiaduję, że płyt brak.

Odnśnie kopiowanie to zacytuję jozwe z wątku 9573:

"Płyta fadeovera jest chroniona, również, że tak powiem, moralnie. Nie wypada jej przegrywać, a i zdaje się przy przegrywaniu miejscami traci. Słyszałem (bardzo wstępnie) o koncepcji otwartego wydania tej płyty, wtedy chętni mogliby ją po prostu zakupić. A warto."

• 2 miesiące później...

I JA, I JA !!! też jestem żywo zainteresowany tą płytką testową :-) W razie czego prosiłbym o wpisanie mnie na listę.

Pozdrawiam serdecznie,

Michał

I love the sound of crashing guitars

fadeover - jak widać nie wszyscy się załapali, może tak ostatnia ostatnia edycja, ludziska kombinują, kombinują że hej co by ją zaposiąść.

oczywiście gratulację z okazji turntejbla;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.