Skocz do zawartości
IGNORED

Ostatnia edycja płyty testowej

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

Uległem w końcu własnej perswazji i także dołączam się do długiej - jak mniemam - listy z prośbą o jeden egzemplarz. Preferowałbym także - o ile to wykonalne - odbiór osobisty.

>fadeover

nie chciałbym się wymądrzać, szczególenie że jestem tutaj nowy. ale czy nie uważasz, że konto w banku internetowym to coś złego? choćby dla takiej akcji jak ta. myślę że dla wielu byłoby to dużym ułatwieniem. dla ciebie pewnie też.

cała sprawa to wybrać bank. obojętnie jaki. multibank, mbank, lukas, inteligo... tego jest pełno. w większości prowadzenie konta jest darmowe. jak chcesz możesz sobie kuknąć np. tutaj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

porównać i coś sobie wybrać. no chyba, że masz wstręt do takich banków ;-).

przepraszam, że trochę obok tematu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

-> Fadeover

"Decisions has to be made" po raz ostani :-) krzych zamawia ostatecznie trzy płyty testowe. Odbiór osobisty.

p.s. padł kiedyś pomysł zrobienia płyty winylowej... Są jakieś szanse na taką płytę, czy nie ?

Dzięki wszystkim za wpisy.

Tak więc czekam na deklaracje i wpłaty do końca tygodnia.

Nie wiem dokładnie ile osób sie deklaruje z odbiorem osobistym , bo mam kilka postów i kilka wpisów i nie wiem czy to te same osoby , ale spróbujemy to rozwiązać. Płyty będę zamawiał w połowie przyszłego tygodnia.

tomant > przy okazji pierwszej akcji z płyta testową , wyjaśniłem juz dlaczego nie korzystam z banków internetowych i dlaczego nie podaję swojego numeru konta. Może się sparzyłem , a może wierzę w spiskową teorię dziejów ( Ta część ze znamieniem bestii ) ;)) . W każdym razie proszę o wpłaty przekazem lub : na własną odpowiedzialność w liście.

Jeśli chodzi o płytę winylową to na razie nie ma szans. Za mało egzemplarzy jest do odbicia.

_igod_ > Oczywiście ,że się nie obraziłem :)) Przeciwnie - lubię teraz z Tobą konwersować.

I na znak pojednania , oraz świetnej roboty jaką robisz na forum , wyślę Tobie płytę gratis. OK ? :)

Witam !

>Fadeover

Dzisiaj zrobiłem przekaz, niestety nie odbiorę płyty osobiście ale możesz chyba wysłać ją pocztą ? Koszty pokryję.

Chętnie widziałbym też analog testowy - ile ich trzeba zamówić : 100, 500 1000 szt ? Podejrzewam, ze nie tylko ja byłbym zainteresowany takim LP. Może zbierzemy setkę lub więcej chętnych ?

Pozdr.

Stożek > Nie mam nic przeciwko temu. Jednak całe przedsięwzięcie musi wyjść na zero tak jak teraz, a to znaczy ,że oprócz deklaracji musiałbym też mieć żywą gotówkę na zamówienie konkretnej ilości.

Niniejszym informuję że płytkę odbiorę osobiście w Warszawie na przełomie stycznia i lutego na odsłuchach u Pala55. Zatem poproszę o rezerwację jednego egzemplarza do tego czasu.

To w takim razie również prosze mnie umieścić na liście zamawiajacych - 1 płytka, wysyłka listem - rozumiem że mam wpłacić 20 zł na adres podany w "o mnie" i cierpliwie czekac na przesyłkę ?!

Jedną mam tylko kwestię. Nośnik - o ile dobrze zrozumiałem z poprzednich wpisów (mogłem coś przeoczyć) to będzie CD-R. Zastanawiam się tylko, czy mój odtwarzacz nie będzie miał z nim problemów, szczerze mówiąc nie bardzo lubi czytać wypalane płyty...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.