Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz sluchawkowy

Konrad

Rekomendowane odpowiedzi

Witam - No to nie wiem Jaizm czy jeszcze czekamy czy będziesz już zamawiał i zamykasz listę? Ja się zgadzam na taką cenę (49zł z przesyłką za komplet) no ale jakby się jeszcze ktoś dopisał to byłoby dobrze.Przypuszczam że znaleźli by się jeszcze chętni ale pewnie nie wszyscy wiedzą ,że jest robiona lista na wzmaczek LT1210. Napisz proszę ogólnie kiedy zamykasz listę i wtedy już konkretnie ustalamy cenę za komplet z przesyłką i piszemy do Ciebie na PW. Pozdrawiam:)

tutaj nie chodzi o mnie tylko o was, zebrało się chętnych na 10 płytek, ale jak widać cena jest za wysoka. Poza tym nikt mi na PW nie potwierdził, tak jak prosiłem, więc dla mnie sprawa jest oczywista.

No to może zróbmy tak: jeśli w przeciągu tygodnia nikt się nie dopisze - zamykamy listę i realizujemy PCB - a nuż ktoś jeszcze się dopisze.'

Co wy na to.

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

Zgadzam się z Tobą gelson - tak właśnie trzeba zrobić! - no bo mnie zależy na tych płytkach. Jaizm zróbmy tak jak proponuje gelson - jak nikt się nie dopisze do środy po niedzieli to podajemy do Ciebie adresy na PW i prześlemy Ci kasę. Słuchawkowiec jest fajny więc warto go zrobić. A co na to pozostali koledzy? Napiszcie!!! Pozdrawiam

Termin minął, jak widzę pozostało was trzech, bo javo się nie odzywa. Tak więc stanęło na 4 kompletach, a to jak wcześniej napisałem wychodzi 60zł za komplet.

Potwierdzajcie, wpłacajcie i realizujemy zamówienie.

Czołem,podaj namiary do wpłaty.

Grzegorz

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

Masz rację,no bo jakby nie patrzeć to jednak drogo wychodzi,no ale ...

Panowie taka mała sugestia. Jak 4 komplety kosztują po 60zł, a 5 po 50zł to:

- 4 wychodzi 240zł

- 5 wychodzi 250zł

Zamówicie jeden więcej i sprezentujcie autorowi bo tak to trochę szkoda ;)

Jak już pisałem tylko sugestia...

andluc, 23 Lip 2009, 17:44

>Witam! Ja się zgadzam i potwierdzam. Merkar to bardzo dobra firma a za jakość się płaci. Pozdrawiam

W tym wypadku płacicie nie tylko za jakość, ale za niewielką ilość sztuk. Mnie komplet tych płytek kosztował około 100zł bo robiłem tylko dla siebie (pomimo, że koszt uruchomienia produkcji był wtedy tańszy o połowe).

ok, rozsyłam PW, bo niedługo znowu się ktoś rozmyśli a widzę że niektórym zależy :)

Co jakiś czas pytacie się mnie czy zostały jeszcze jakieś płytki do wzmacniacza Chumiego - nie ma już.

Jeśli znajdzie się 10 chętnych to zamówię płytki (31,4zł/kpl), jeśli 20 - (23,2zł/kpl) + 1,95zł wysyłka (zwykły priorytet) lub 4,15zł (polecony priorytet).

Co jakiś czas pytacie się mnie czy zostały jeszcze jakieś płytki do wzmacniacza Chumiego - nie ma już.

Jeśli znajdzie się 10 chętnych to zamówię płytki (31,4zł/kpl), jeśli 20 - (23,2zł/kpl) + 1,95zł wysyłka (zwykły priorytet) lub 4,15zł (polecony priorytet).

Korzystajac z chwilki wolnego przez weekend poskladalem wzmacniacz sluchawkowy od jaizma - gratuluje udanego projektu :) Platka dziala bez najmniejszych problemow i oczywiscie odpalila od tak zwanego kopa :) Troche mi sie te LME49720 grzeja ... nie mam dokladnego termometru ale na oko osiagaja jakies 50 stopni - one niestaty tak maja bo w kilku innych aplikacjach mam tak samo... Kilka fotek ponizej czyli to co tygrysy lubia najbardziej :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-3138-100008521 1249879095_thumb.jpg

post-3138-100008522 1249879095_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jeszcze ciekawostka :) Podlaczylem wczoraj do malych monitorow Nuberta wzmacniacz na LT1210 - tego sluchawkowca na plytce Veterana jako mala koncowke mocy i musze powiedziec ze to to naprawde fajnie gra :) Jasne ze oddaje nie wiecej niz te swoje 10-15W ale dzwiek jest super. Tak naprawde to i wiecej niz 10-15W to czlowiek do spokojnego sluchania przy biurku nie potrzebuje. Tak sobie pomyslalem ze jak by dac ze dwa lub trzy rownolegle i do tego w mostek to by wyszedl niezly wzmacniacz :) Pierwsze co mi sie na uszy rzucilo to niesamowicie czyste wysokie tony - poprostu bajka - sluchalem, sluchalem i nie moglem sie nadziwic :) Jak tylko bede mial troche czasu to postaram sie taka konfiguracje pomierzyc RMAA czy przypadkiem nie ma jakiegos podbicia na wysokich z takim obciazeniem ...

A jeszcze jedno - widze ze jest wciaz zainteresowanie moim wzmakiem na TPA+DS. Ja bede sobie robil za jakis czy mala reedycje tego wzmaka i myslalem o posadzeniu procka bezposrednio na plytce :) Ale jak cie cos wyklaruje to wrzuce info napewno na forum.

ChUmi:

Jak wypada ten wzmacniacz LME49600+LME49720 w porównaniu do Twoich wcześniejszych konstrukcji?

Ja byłem nim miło zaskoczony. Bardzo ładnie grał w duecie z "Bajerami" DT990 Pro.

PS. Co to za mały rezystor SMD na wyjściu ?

Trudno sie rozpisywac bardzo o dzwieku bo dopiero go odpalilem ale w najwiekszym skrocie to bas zdecydowanie wole z LME ale wysokie jakos bardziej mi siedza z TPA ... ale jak mowie plytka jest swiezo co poskladana. Jak bedce mial troche czasu to postaram sie zrobic jakis porownywalny test LT1210 vs TPA6120A2+FET vs LME49720+LME49600 :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.