Skocz do zawartości
IGNORED

Mission M64i jak graja i do czego pasują?

AiVaN

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jest możliwość kupienia pary tych kolumn za nieduże pieniądze, ale nigdy ich nie slcuhałem. Jednocześnie szukam amplitunera KD, więc z możliwością odsłuchu jest słabo. Wiem, że to trochę naiwne, ale chciałbym uzyskac informację o tym jak one grają i jaki amp KD(używany do 600zł) wg. was mógłby dobrze z nimi zagrać?

Pozdrawiam.

no w sumie kolega ma troche racji. Kupisz dobry uzywany i bedziesz mial w czym wybierac ja jestem jednak sceptycznie do tego nastawiony bo kupilem juz nie raz zepsuty. Co do glonikow okresl za ile mozesz je kupic to Ci powiemy czy warto

1200zł za parkę, nówki, z pudełka (nie z ekspozycji) 2 lata gwarnacji.

Jak znacie coś lepszego jestem otwarty. Po prostu wydaje mi sie, że to dośc wysoka seria i źle nie zagra.

na Allegro masz Oli Roth 3 za 1200zł, nic lepszego w tej cenie nie dostaniesz

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

co do amplitunerów - są aukcje z Denonami 1906 i 1907 za małe pieniądze, choć nie wiem czy są do tego piloty

cena dobra jak na tak w miarę nowy sprzęt, ten model jako jeden z nielicznych w tej cenie będzie miał pre out, więc jest możliwość podłączenia dodatkowego wzmacniacza dla frontów

Ukryta Zawartość

choć jeśli nie kupujesz całego zestawu kolumn, nawet w tej chwili to odpuść sobie amplituner a kup wzmacniacz (prawdopodobnie i tak go będziesz musiał kupić, bo amplitunery grają nieporównywalnie gorzej, zwłaszcza w zakresie dynamiki i basu)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

don111 nie odradzam oli zeby nie bylo. Aivan masz mozliwość odsluchu ktorych kolwiek?

don111 nie odradzam oli zeby nie bylo. Aivan masz mozliwość odsluchu ktorych kolwiek? oli 3 sa za 1200 za sztuke a ja mowilem o Qunatum 555 za 1400 para

• 2 tygodnie później...

AiVan zastanawiam sie czy sprzedac moje M64i , pracuja pod HK980 i marantzem 48 . skad jesteś ? ja wlkp

ja jestem zadowolny zreszta poszukaj po forum gdzies pisalem o porownaniu do br6 chyba, dawno temu to było .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.