Skocz do zawartości
IGNORED

szybko potrzebuje informacji!!!!!

cino

Rekomendowane odpowiedzi

mam okazje kupic bardzo tanio wzmacniacz grundig v-303 niemam mozliwości odsłuchu więc szukam informacji i jeśli ktoś cokolwiek wie o nim to niech sie wypowie bądz napisze do mnie, czy wart jest zachodu (oprócz zwykłych śladów użytkowania jest bardzo dobrym stanie cena 250-300 zł)

https://www.audiostereo.pl/topic/8974-szybko-potrzebuje-informacji/

Ja bym się zastanowił. Za podobne pieniądze mój kolega przywozi z Niemiec modele Yamahy, które w porównaniu np. z NAD C340 grają nawet lepiej. Zobacz na allegro aukcje gościa o nicku makbart77 i się chwilę zastanów. Chłopak jeździ praktycznie co tydzień i za 300-350 zł może upolować niezłą perełkę. Proszę nie traktować tego jako kryptoreklamy, ale kupiłem od niego parę gratów i były niezłe

Zastanawiam sie dlaczego jest tak wiele nowych watkow na ten sam temat, rozpoczetych przez te sama osoby. Czy nie wystarczy odswiezyc stary watek jesli nie uzyskalo sie pelnej odpowiedzi na postawione pytanie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.