Skocz do zawartości
IGNORED

Okablowanie Kimber

Jazz :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Jazz -> wielkie dzięki za informację . Ja pasuję . KS 1021 nie wypada tak świetnie cenowo w porównaniu z ceną krajową ( 2400 zł bez negocjacji ) . Natomiast D60 i 8TC już są znacznie bardziej atrakcyjne .

Do Jazz

Słuchaj jak masz w takiej cenie 8tc to i ja wezmę 2*2,5m oki.Tylko prosiłbym cię o przesłanie na mój adres,bo nie będę się tłukł 600km do warszwawy.Podam ci adres emial na który napisz w jakiej formie przesłać kasę.Myślę,że podasz nr.konta a ja wyslę kasę-chyba mnie nie oszukasz!!!!

[email protected]

Niniejszym ZAMYKAM OFERTE

Chce przeprosic niektorych forumowiczow za pozostawienie watku jako "otwartego". Z przykroscia zawiadamiam, ze ze wzgledu na juz brak czasu przed moim wyjazdem zamowilem nastepujace dla 2 forumowiczow w celu potwierdzenia

"MarcinJ"

1 sztuka D-60

USD 127.00

Razem: USD 127.00

"Teraz"

8TC

2x2.5 m (bare wire) bez terminacji/koncowek) USD 186.00

4TC

2x2.5 m (bare wire) bez terminacji/koncowek) USD 108.00

Razem: USD 294.00

Obydwaj panowie zostana zawiadomieni telefonicznie po moim przylocie do Warszawy po 3 lipca.

Oplata w USD za calosc na miejscu w Warszawie.

Jeszcze raz, prosze wybaczyc za niemozliwosc dostawy pozostalym osobom, zostalo jednak zbyt malo czasu. Co do tranzakcji, przekazuje jedynie oferte KC po moich kosztach, bez przedplat za "dobra", takze prosze o sumienne odebranie w ciagu 14 dni od kontaktu tel.

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zamawiam jutro kilka interkonektow z fabryki. Ponownie w ramach kolezenskiej przyslugi, moge zaopatrzyc kilku forumowiczow, tym razem jednak tylko w interkonekty (ze wzgledow gabarytowych) z osobistym odbiorem w Warszawie na poczatku lipca.

witaj Jazz

czy mozna podlaczyc sie do zamowienia

kimber kcag 1m

jaka cena?

mam jescze pytanie do Ciebie lub osoby znajacej oferte kimbera

chce tez glosnikowy kimber

mam wpiety teraz 4pr w system bis i bardzo mi sie podoba ,

co tam dalej kimber daje za atrakcje w drozszych modelach glosnikowych?

moj system bis ae100ise , mfa1 , dac od Petera , troche schowane dalsze plany i basik ma za male wypelnienie

ale reszta bajka , czyli glosy polecam , jak ktos slucha wokali i ma malo kasy lub sklada drugi system polecam

troche sie rozpisalem ale wiem jak cenne sa takie rady dobrze dobranych systemow dla osob ktore maja sprecyzowane wymagania

pozdrawiam

>Jazz

Mam przez to rozumiec, ze nie zalatwisz koledze z forum kabelkow (KS- 1011 / 1m. / RCA) ?

Robisz jakies rozroznienie na lepszych i gorszych forumowiczow ?

Tym lepszym - dogadzasz, a gorszych - usilujesz ukarac !

Gdzie podziala sie ta Twoja sympatyczna dobrodusznosc, Jazz ?

A czy moglbys mi choc napisac, co mnie ominelo, i jaka jest Twoja cena dla "lubianego" przez Ciebie forumowicza, za te kabelki ? :)

Pozdrawiam

>jazz

Wydaje mi sie, ze zakladka Stereo, do czegos - Zobowiazuje !

Jezeli proponujesz w niej "okazyjne zalatwienie kabelkow" dla forumowiczow, to moglbys przynajmniej odpowiadac na pytania !

Jezeli zamierzasz, kontynuowac w niej filozofie ze Swego sklepiku w USA, typu : "won mi stad !" i wyrzucania klientow "na zbita morde",

jezeli Ci sie w Nich cos nie podoba, to moze przenioslbys swoja "oferte" do "ogloszen sponsorowanych"i nie zawracal glowy Swymi fochami !

Do tej pory, trzymales sie roli - wesolego, sympatycznego wujaszka z Ameryki ! Teraz, zdaje sie maseczka Ci spadla, i wylonil sie zza niej maly,

msciwy - Smutas ! Z poczuciem humoru, masz zdaje sie tylko tyle wspolnego, ze co drugi wpis informujesz Wszystkich - jak bardzo lubisz

sie smiac ! Zlosliwy rechot i nasmiewanie sie z Innych, to jednak nie to samo co Autentyczne Poczucie Humoru ! Popracuj nad tym troche,

bo na zawsze przylgnie do Ciebie opinia "wesolego chlopaka" (gdzie nie pojdziesz, tam Cie wysmieja ! :)

Moze sie jednak czepiam i jestem niesprawiedliwy ! Moze postanowiles zrobic mi niespodzianke !!! :)

Moze przywieziesz mi te kabelki (KS 1011/1m./RCA) i "Panskim gestem" po prostu mi je podarujesz w ramach dlugiej i zazylej przyjazni !!! :)

Bylbys Naprawde GOSC ! :)

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.