Skocz do zawartości
IGNORED

Prosba do Lukara - ogloszenia

Mars

Rekomendowane odpowiedzi

Czy mozliwe byloby dodawanie zdjec do ogloszen, analogicznie jak sie dodaje w normalnych poostach. To bardzo ulatwiloby orientacje w ofertach oraz daloby mozliwosc oceny stanu sprzetu. Mnie bardzo takiej opcji brakuje.

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/9098-prosba-do-lukara-ogloszenia/

Ma to najwieksze znaczenie, gdy sprzedajacy pisze ze sprzet ma małą ryske. Oho zawse wtedy sie zastanawiam nad tym czy tak samo definujemy znaczenie slowa "mala". A tak, moznaby sobie obejrzec

Mnie tam by wystarczylo, gdyby URL-e w ogloszeniach byly podobnie interpretowane jak w postach - w koncu zdjecia mozna sonie wystawic gdzie badz, ale nie kazdemu chce sie robic copy-paste do adresu i wolalby len ino kliknac...

Kto zainteresowany - zapyta o fotkę i pewnie dostanie na priva. Nie szkoda miejsca ? zainteresowany potem i tak pojedzie, jeszcze raz dokładnie obejrzy, a jak nie zapomni to może i odsłucha (?)

Jak to szkoda miejsca? Jakiego miejsca na serwerze? Ogloszenia po jakims czasie sa usowane. A nie szkoda ci na zarciki rysunkowe? Co do jazdy w tym wlasnie sęk, zeby niepotrzebnie nie jezdzic.

Mars, mnie chodzi o to, że jeśli ktoś jest zainteresowany - pisze na priva do sprzedajacego. Ten ma wtedy automatycznie namiary na pytającego i ew. wysyła stosowne zdjęcia.

* * *

Ad. BOCZNICY - choć stanowi cząstkę tego forum i bez niej dużo śmieci.

Jakby trzeba było zrobić miejsce usunąłbym w 1. kolejności właśnie ją. (Takie coś szybko daje się odbudować ;-)

Pozdr.

Ja tam jestem za, tylko żeby to był jakiś link a nie zdjęcie na liście, bo ta lista tak pięknie wygląda że żal niszczyć. Przydałaby się może jeszcze możliwość wyszukiwania, lub chociaż wyświetlenie wszystkich ogłoszeń na jednej stronie (wtedy można użyć szukania w przeglądarce) - żeby sprawdzić czy jakiś model jest akurat sprzedawany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.