Skocz do zawartości
IGNORED

kamieniarz we wrocławiu

shinobi

Rekomendowane odpowiedzi

witam.

potrzebuje pomocy (nie jestem autochtonem) gdzie znajde jakiegos taniego kamieniarza we wrocku. zdecydowalem sie na granitowe lub marmurowe cokoly, ale nie wiem gdzie szukac. oczywiscie jest panorama firm, ale moze ktos zna. bede wdzieczny.

pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/9149-kamieniarz-we-wroc%C5%82awiu/

shinobi tradycyjnie okolice cmentarzy ale tam jest drogo i ograniczony wybor tez sa miejsca gdzie sprzedaja kamien np do lazienki, kuchni tam wybor jest zdecydowanie wiekszy a i ceny rozniste, a najlepiej podjechac hcyba do Strzegomia.. wlasnie moj ojciec zamowil tram blaty do kuchni z tego samego kamienia trzy razy taniej niz we Wro... Za jkais czas tez sie bede rozgladal po kamieniarzach, chce kupic blacik pod gramofon ot moze sie rozejrzymy razem zawsze co dwie glowy to nie jedna ;)

P.

ps ostatnio bylem na Armii Krajowej (kolo BP i starego budynku chyba Polkatu) byly caliem ladne kamyczki do wyboru :)

P.

> osiek i shinobi napiszcie jaka kolorystyka i wymiary was interesują , może uda mi się zaproponować wam coś ciekawego .

Do Wrocławia robiłem podstawkę pod gramofon dla kolegi Momok-a (więcej w wątku 7618)

>shinobi z gotowych cokołów to mam takie :

brązowy - 32x32x3 cm

żółty - 28,5x32x3cm

[obrazekLUKASZ-137282_1.jpg] [obrazekLUKASZ-137282_2.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-1966-100004539 1170257355_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Takie coś to ja mam w piwnicy, kiedyś w przeszłości moi rodzice zakupili jakieś płytki właśnie o podobnym wyglądzie i wymiarach i cholernie ciężkie. Nie wiedziałem że mogę z nich robić podstawki...ciekawe....dzięki za pomysł forumowicze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.