Skocz do zawartości
IGNORED

klipsz rf 82 za 600e nowe ze sklepu

kris34

Rekomendowane odpowiedzi

witam znalazlem kolumny klipsch rf 82 za niecale 600e para, nowki w sklepie z 2 letnia gwarancja co myslicie o tej cenie? a moze macie tansze miejscowki???? jesli ktos zna brzmienie tych kolumn to prosze o opinie poniewaz mam zamiar je kupic beda graly w pokoju 40m2 muzyka wszelka , lecz zostaje mi jeszcze jeden problem bo niewiem za bardzo czymto napedzic,,moi faworyci;h/k 460,onkyo 905 lub 809,denon awr 2311 lub 3312tylko cena?,marantz 5006 sr lub 6006sr, jesli macie propozycje topomuzcie dodam ze ampli niemusibyc nowy

https://www.audiostereo.pl/topic/92047-klipsz-rf-82-za-600e-nowe-ze-sklepu/

witam znalazlem kolumny klipsch rf 82 za niecale 600e para, nowki w sklepie z 2 letnia gwarancja co myslicie o tej cenie? a moze macie tansze miejscowki???? jesli ktos zna brzmienie tych kolumn to prosze o opinie poniewaz mam zamiar je kupic beda graly w pokoju 40m2 muzyka wszelka , lecz zostaje mi jeszcze jeden problem bo niewiem za bardzo czymto napedzic,,moi faworyci;h/k 460,onkyo 905 lub 809,denon awr 2311 lub 3312tylko cena?,marantz 5006 sr lub 6006sr, jesli macie propozycje topomuzcie dodam ze ampli niemusibyc nowy

Jeśli kupujesz ten sprzęt do słuchania muzyki to odpuść sobie amplituner KD i kup wzmacniacz stereo. 40m2 to sporo do nagłośnienia i te kolumny sobie z tym poradzą ale muszą mieć też dobry piec.

dokładnie, jak muzyka to wzmacniacz stereo a nie amplituner, jak chcesz kino to dopiero wtedy można pomyśleć nad amplitunerem, z tych które wymieniłeś - Onkyo 905 zdecydowanie

Jeśli kupujesz ten sprzęt do słuchania muzyki to odpuść sobie amplituner KD i kup wzmacniacz stereo. 40m2 to sporo do nagłośnienia i te kolumny sobie z tym poradzą ale muszą mieć też dobry piec.

Może się przyda

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Z hdtv to tak nie bardzo dobre porady sa :/

Polecam stereo. Jesli w glownej mierze slichasz muzyki. Jesli bedziesz duzo ogladac filmow amplituner daje mnustwo wrazen. co do glosnikow 2500zł a transport do polski ile?

Z hdtv to tak nie bardzo dobre porady sa :/

Polecam stereo. Jesli w glownej mierze slichasz muzyki. Jesli bedziesz duzo ogladac filmow amplituner daje mnustwo wrazen. co do glosnikow 2500zł a transport do polski ile?

jesli chodzi o muzyke i filmy to jest to50/50,jesli chodzi o glosniki to powiem tak ze znalazlem je w belgi i tez tutaj mieszkam takze transport mnie wyniesie tyle co na paliwo

No u nas za tyle nie dostaniesz. Jak na zarobki w euro to jeszcze lepsza cena. Swego czasu widziałem rewelacyjne ceny na klipsche w Niemczech. Nie wiem czy jeszcze takie sa. A z ciekawości jakie tam macie jeszcze kolumny w belgi? Co tam takiego popularnego jest?

No u nas za tyle nie dostaniesz. Jak na zarobki w euro to jeszcze lepsza cena. Swego czasu widziałem rewelacyjne ceny na klipsche w Niemczech. Nie wiem czy jeszcze takie sa. A z ciekawości jakie tam macie jeszcze kolumny w belgi? Co tam takiego popularnego jest?

jest tego sporo ale ceny sa o polowe drozsze,ten sklepik co znalazlemto robi wyprzedaz poniewaz zamykaja sie i pewnie dlatego jest taka obnizka,to colepsze to powymiatali bo normalna cena za te klipsz to 499e za sztuke a to juz drozej,ogolnie sprzet jest duzo,duzo drozszy niz w pl

no to wedlug mnie nic nie tracisz kupujac je. Jesli w domu okaza sie super zostawisz je jesl icos im bedzie brakowac cena pozwoli ci je sprzedac za ta sama kwote. Jak stoi tam rynek wtorny? U nas bardzo rozwiniety

no to wedlug mnie nic nie tracisz kupujac je. Jesli w domu okaza sie super zostawisz je jesl icos im bedzie brakowac cena pozwoli ci je sprzedac za ta sama kwote. Jak stoi tam rynek wtorny? U nas bardzo rozwiniety

tutaj tez jest mocno rozwiniety,tylko stosunek pieniedzy do rzeczy inny niz w pl,,,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.