Skocz do zawartości
IGNORED

Cambridge Audio BD 651

wlodek1001

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem blu ray to przerde wszystkim kino domowe i filmy, dźwięk jest niejako przy okazji, pozdrawiam

Zeby uzyskac obraz na poziomie ca751 lub oppo 95 wystarczy nabyc odtwarzacz bluray za 600-1000zl. Zeby uzyskac podobny dzwiek musisz wydac kilka razy wiecej na odtwarzacz obslugujacy DVD-A oraz SACD. Za 2 tys zl ciezko bedzie znalezc CD player ktory bedzie mozna porownac w stereo z oppo95. Nadal uwazasz ze tor audio w tych klockach jest "niejako przy okazji" ???

można dyskutować, DVD Audio jest zawsze "sprzężone" z dvd lub Blu rayem, co do SACD są samodzielne playery, nie wiem skad taka fascynacja Oppo, sprzęt chyba niezły, ale ktos/ zapewne dystrybutor/ zatroszczył się o mocną promocje tego sprzetu w Polsce , tylko nijak się ma stosunku/ wartość do ceny/ Oppo 93 jest stanowczo za drogie cła podatki niszczą dostępnośc tego sprzętu. W moim przypadku CA 751 to kompromis video ze stereo, gdybym miał lepsze warunki mieszkaniowe, SACD byłby osobnym systemem, a tak jest to co jest, pozdrawiam

nie wiem skad taka fascynacja Oppo, sprzęt chyba niezły, ale ktos/ zapewne dystrybutor/ zatroszczył się o mocną promocje tego sprzetu w Polsce , tylko nijak się ma stosunku/ wartość do ceny

Musisz zadać to pytanie producentowi swojego odtwarzacza, czemu opakował bebechy OPPO swoim plastikiem zamiast skonstruować coś lepszego albo chociaż próbującego dorównać Oppo.

Albo takie "cuś" i znowu to cholerne Oppo.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Tu już chyba lepiej kupić pierwowzór niż te "stuningowane ? przepakowańce" ,wyjdzie taniej :-)

Paru zdolnych przyłożyło się ,wymyślili ,reszta bazuje na ich pomyśle coś tam delikatnie zmieniając ,wykorzystują "gotowca" ,

dobrze jak się do tego przyznają bo były przypadki ,że przedstawiali to jako swoje.

na samym dole znowu znajomy widok...

cena tym razem ponad 10 tys...

Ukryta Zawartość

W zasadzie obecnie jak tylko jakaś specjalistyczna firma weźmie się za BR to można mieć pewność, że w środku będzie bardziej lub mniej zmienione oppo

Ukryta Zawartość

Musisz zadać to pytanie producentowi swojego odtwarzacza, czemu opakował bebechy OPPO swoim plastikiem zamiast skonstruować coś lepszego albo chociaż próbującego dorównać Oppo.

nie słyszałem Oppo 93 , zapewne jest dobry, ale CA 751 myślę,ze niewiele mu ustępuje, chodzi mi podstawowe funkcja audio video,które sa najważniejsze niz bajery jak iso mkv itp teraz jest powszechna unifikacja więc nie jest niczym nowym ,że pewne "klocki" sa uzywane w róźnych markach. Oppo to sprzęt USA, a Europa zawsza miała swoje rozwiązania, teraz unifikacja odbywa sie w PRC

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.