Skocz do zawartości
IGNORED

życie po furutechu

Bart1981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano · Ukryte przez palton, 1 Marca 2012 - Wpis nie na temat, oraz obraźliwy.
Ukryte przez palton, 1 Marca 2012 - Wpis nie na temat, oraz obraźliwy.

ech....

Z czego by żyli dealerzy, gdyby nie tacy prostoduszni klienci, jak Ty ?

Z narkotyków :)

Opublikowano · Ukryte przez palton, 1 Marca 2012 - Wpis nie na temat, oraz obraźliwy.

A kto jadł ostatnio na świeżym chlebie prawdziwą litewską słoninę z papryką, ha ?

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

Jako, że naszedł mnie smutek i melancholia z powodu kabla, postanowiłem podzielić się swoją twórczoscią.

Tym samym wylewam z siebie cały żal, jak Kochanowski w trenach o Urszulce. Takie tam... na prędce wymyślony tren

oddający moje emocje:

Mój Ty Furutechu zielony, cudnie przewodzący

byłeś tak genialny, tak w średnicy kojący.

Barwa i przestrzeń, na górze dzwoneczki

wszystko to lepsze niż damskie ci....ki.

Scena szeroka jak bary Pudziana, bas jak

nie gruchnie z tyłu pęka ściana.

Powietrze, tło czarne między muzykami

takiej jakości szuka się latami.

Cena za metr nie ma tu znaczenia

zrezygnuję z wódki, kobiet i palenia.

Lecz ja Cię sprzedaję, na kasę zamieniam,

tak jak by zdradził kumpla, przyjaciela.

Co ja zrobiłem, wybaczyć nie umiem

chyba przed północą cyjankiem się otruje.

Zostawiłem Yamahę, pozostały Missiony,

teraz już zawsze bedę niezadowolony....

Ale tak odnośnie słów Mario_77 - sama prawda na temat tego Furutecha U-2T

No, może poza tymi cipeczkami.

Roksan Caspian M1 CD (mod.SonusOliva) => Roksan Caspian M1 NG => Dynaudio Focus 160

• Użytkownicy+

Temat został wyczyszczony. Proszę o merytoryczne wpisy.

Dla mnie najlepszymi mi znanymi kablami w przyzwoitej cenie, są Audioquesty ze starszej serii - midnight, bedrock itp. Wypożycz i sprawdź sam. Nie znam Twoich kolumn, ale całkiem możliwe, że lepiej je wymienić niż inwestować w kable.,

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 2 Marca 2012 - trolling
Ukryte przez Fr@ntz, 2 Marca 2012 - trolling

Temat został wyczyszczony. Proszę o merytoryczne wpisy.

Dla mnie najlepszymi mi znanymi kablami w przyzwoitej cenie, są Audioquesty ze starszej serii - midnight, bedrock itp. Wypożycz i sprawdź sam. Nie znam Twoich kolumn, ale całkiem możliwe, że lepiej je wymienić niż inwestować w kable.,

Nie znasz innych przyzwoitych?

hihhihi masz kable warte prawie tyle co twoje kolumny i wymieniasz kable ?:)))))) stary daj se spokój z wymianą kabli :)

kable furutecha to juz hiend, weź sprzedaj te kable, dorzuć tą kasę do nowych kolumn a kable kup duzo tansze, np. linnk20 i po temacie !

dobra. to proszę o propozycje dotyczące kolumn. furutech pójdzie za jakies 700zł. moze oddam missiony i będę miał ok 1800zł. czy to nie za mało na dobre kolumny?

palton. bedrock to chyba miedż monokrystaliczna? ale jeszcze ich w żadnym salonie nie widziałem/necie.

• Użytkownicy+

dobra. to proszę o propozycje dotyczące kolumn. furutech pójdzie za jakies 700zł. moze oddam missiony i będę miał ok 1800zł. czy to nie za mało na dobre kolumny?

palton. bedrock to chyba miedż monokrystaliczna? ale jeszcze ich w żadnym salonie nie widziałem/necie.

Berocka sprzedawało min. Top-Hifi, nie wiem, czy jest nadal w ofercie. Miałem na myśli, kable z drugiej ręki. Jednak lepiej zrób jak radzą koledzy. Sprzedaj kable i kolumny, w to miejsce kup lepsze głośniki i tańsze kable.

Przetestuj BI-WIREING z druga odmienna w charakterze para kabli.

Np. srebro na jeden terminal, a miedz na drugi.

I odwrotnie.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.