Skocz do zawartości
IGNORED

Burrrn nie widzi nagrywarki

turek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Przepraszam jeśli podobny temat już był, ale mam problem. Dotychczas za pomocą programu Burrrn nagdywałem płyty CD z formatów flac czy nawet mp3. Ostatnio wydawało mi się, że dużo ze ściągniętych plików nie chce się przekonwertować, wyswietlało sią ERROR. Miałem wersję (chyba) 14.1 ściągnąłem 14.2 beta a później 13.1 i 11.1 ale żadna nie działała. Program żąda wyboru nagrywarki a okienko jest puste, więc nie ma co wybrać. Co zrobić by program działał albo jakie inne programy nagrywające płyty CD z plików moglibyście polecić?

https://www.audiostereo.pl/topic/92531-burrrn-nie-widzi-nagrywarki/

Baa, ale gdzie taką znaleźć. Ściągnąłem jakąś chyba nowszą, ale nie widzę tam możliwości nagrywania.

Naprawdę jest tak mało programów tego typu? A może istnieje jakiś dobry, płatny?

Wystarczy zainstalować wtyczkę 'Audio CD Writer', która jest do pobrania ze strony foobara.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , spróbuję pobrać tę wtyczkę, napiszę jak mi poszło.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , rozumiem, że to oddzielny program? Najpierw się dzieli a później wypala płytę w Burn4Free?

Ogólnie dzięki za pomoc, bo oryginalne płyty są jak dla mnie cholernie drogie i stać mnie najwyżej na jedną, dwie w miesiącu a głód muzyki jest dużo większy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.