Skocz do zawartości
IGNORED

Nagrywarka CD

czorny05

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

OK.

Składam publiczną deklarację, że wpłacę 1000 pln na wybraną przez użytkownika forum AS fundację charytatywną, o ile mi pokaże/udowodni, że słyszy różnice pomiędzy np kabelkami usb, sata, czy optycznymi toslink. Pokaz/odsłuch proponuję urządzić w Krakowie, ew innym miejscu do uzgodnienia...

Kwestie finansowe i wszelkie tego typu zawody mnie nie interesują natomiast chętnie skonfrontuję swoje doświadczenia. Bardzo chętnie udowodnię przy tym że wszystkie wzmacniacze jednak nie grają tak samo. W tym celu proszę weź ze sobą swój ulubiony pod względem marki, koloru i pomiarów.

Nie piszę w tym wątku gdyż się nie znam w kwestii merytorycznej. Postanowiłem jednak wrzucić kilka zdań, gdyż nie można pozostawić bez reakcji "eleganckiego inaczej" sposobu prowadzenia dyskusji w wykonaniu Ujemnego. Obelżywe insynuacje pod adresem innych Dyskutantów wystawiają jednoznacznie UJEMNE świadectwo autorowi takich stwierdzeń.

To i tak nic nie pomoże ale jak stanie ze mną twarzą w twarz to mu od razu przejdzie;-)

Można by też te płyty wysłać do innych zainteresowanych :)

Co Wy na to ?

Ze swojej strony mogę zrobić kopie i odesłać do Konradskala .

Konradskala - od Ciebie zależy czy udostępnisz innym zainteresowanym płyty na testy.

I skończymy teoretyzowanie.

Chyba :)

Tu też nie było chętnego...

• 3 tygodnie później...

Witam ponownie!

Nie odwiedzałem forum dobry miesiąc, miałem trochę obowiązków, do tego wieczny brak czasu.

Niestety nie znalazłem żadnych płyt for audio w sklepach. Pozostaje mi jeszcze MM – jak tam nie będzie, to kupię coś na allegro.

Jedynie co, to zadałem sobie odrobinę fatygi – kilka przegranych płyt + oryginały rozdałem kolegom. Poprosiłem o samodzielne przetestowanie na własnych systemach. Niedługo dowiem się czy wyłapują różnice.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

OK.

Składam publiczną deklarację, że wpłacę 1000 pln na wybraną przez użytkownika forum AS fundację charytatywną, o ile mi pokaże/udowodni, że słyszy różnice pomiędzy np kabelkami usb, sata, czy optycznymi toslink. Pokaz/odsłuch proponuję urządzić w Krakowie, ew innym miejscu do uzgodnienia...

Miało być tak pięknie a tu cała para w gwizdek;-) W sumie nie pierwszy raz.

To nie było go ostatnio na spotkaniu w Krakowie? W owym wątku zdaje się czytałem, że się tam wybierał.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

To nie było go ostatnio na spotkaniu w Krakowie? W owym wątku zdaje się czytałem, że się tam wybierał.

Byłbym bardzo zdziwiony gdyby się pojawił. Najlepsze jest to że sam się zgłosił;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.