Skocz do zawartości
IGNORED

Fonica GS-461

Raffaelloo

Rekomendowane odpowiedzi

Ależ frost, za chwile okaże się, że ten Bambino nie był taki zły :) Chwilę później będzie już nawet dość dobry, a parę postów później - dobry i bardzo dobry, hehe. Dobry, porządny, elegancki polski runchel! Z dobrym wzmacniaczem... eee, co ja mówię - z bardzo dobrym! No i bym zapomniał - z dobrym głośnikiem! Jednym! A może nawet bardzo dobrym :) Był bardzo dobry, bo był zrobiony w czasach w których robiło się dobre gramofony i wzmacniacze, hehe. A tera sa takie czasy, że jus się dobrych nie robi :)

Pozdro,

Yul

Bambino był świetny w wersji z audiofilskim pre, wkładką MC i dociążony żeliwną rurą kanalizacyjną.

Bambino był świetny w wersji z audiofilskim pre, wkładką MC i dociążony żeliwną rurą kanalizacyjną.

Ja tam z Bambino mojego ojca byłem zadowolony. Ustawiałem na talerzu armię zołnierzyków i robiłem im hekatombę włączając 78 RPM :) Jak Bambino grał, to pamiętam, że wychodziałem raczej z pokoju. Od "maleńkości" musiałem być zatem audiofilem, hehe.

Pozdro,

Yul

- to raczej nie jest możliwe do wyjaśnienia w kategoriach racjonalnych, dlatego bądźmy pobłażliwi :)

Excelu - przeciwnie. Miłość i przywiązanie człowieka do rupieci są niepojęte. Psa taki z domu wyrzuci, kota w worku utopi, a runchla będzie miłował do grobowej deski. No!

Ja z Bambino miałem tylko styczność w szkole (czerwony z głośnikami) na rosyjskim puszczali nam na tym te pocztówkowe audiofilskie tłoczenia z kartinek i mruziłek,nic tam nie szło zrozumieć, skrzeczało jakby ktoś kota ze skóry obdzierał. Niektóre były turkusowe, prawie jak pierwsze tloczenie Zeppelinów :-)

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Pomożecie?

Nie! Wkładka to za mało, a jak się upierasz na wkładkę to coś wylosuj. Jeden piesek, która. Tymczasem poważne problemy leżą zupełnie gdzieś indziej.

1. Amplituner kina domowego Sony za 1300zł - mizerota w kreowaniu dynamiki, przestrzeni w stereo.

2. Kolumny Altus- dramatyczny relikt przeszłosci, to nawet nie próbuje udawać prawdziwych dźwięków instrumentów.

Łomocze skrajami dręcząc sąsiadów. Dobre na impry w remizie.

3. gramofon GS ( prawie jak GS Społem)...

Nawet nie to, że próbuję cię naciągnąć na jakieś niewyobrażalnie drogie zakupy, ale w tym przypadku, w przypadku chęci słuchania choćby namiastki prawdziwego dźwięku, w zasadzie wszystko poszło źle i wkładka nic tu nie zmieni. Nawet za tysiaka i za trzy.

To znaczy pewnie się ucieszysz, że coś tam po zmianie wkładki, ale prawdziwa rewolucja jest zupełnie w innych obszarach. I to jest piękne na Twoim etapie, bo za mądrze zainwestowane 300-500-1000 zł można usłyszeć takie róznice, że ho ho. Dopiero później, gdy to przestaje wystarczać zaczynają się poważne schody finansowe.

Raczej to nie był Mister hit

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) post-30848-0-12399800-1334819406_thumb.jpg ,to był UNITRA fonica Camping,,albo UNITRA FONICA WG 417 Stereo Lux post-30848-0-63096100-1334818947_thumb.jpg ale bambino też mielim,w szkolepost-30848-0-97528900-1334819032_thumb.jpg post-30848-0-47016300-1334819132_thumb.jpg

Tak czy siak same perełki.:-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Moi rodzice mieli Bambino 2b w takim niebieskim kolorku jak na zdjęciu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.